Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w gre wchodza takie http://moto.allegro.pl/item540144607_felgi_do_bmw_3_polerowane_17_nowe_zobacz.html takie to bym sobie poradzil ,ale niewiem jak z tymi http://moto.allegro.pl/item539671632_felgi_aluminiowe_17_nowe_5x114.html ?nie widzialem takich do bmw!chodzi mi zeby byly fajne czarne!macie moze jakies ciekawe sklepy czy sami na sprzedaz?i jak je dopasowac bo rozmiary nie te

?

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano

masz auto serie czy obnizone??

pierwsze fele przy obnizonym zawiasie i kapciu wiekszym niz 225, moga przy dobijaniu obcierac /ale bardzo minimalnie /, zalezy tez chyba od nastawow zawieszenia.

fele z drugiego linku nie sa do bmw

Opublikowano
Przy tych pierwszych pisza ze cena obejmuje 4 felgi ale cos mi tutaj nie pasuje chyba 1650zl za sztuke tak ??????? bo kumpel niedawno kupil prawie identyczne i zaplacil prawie 5000zl. Drugi znajomy z kolei kupil w prawdzie do WV ale takze prawie takie same z tym ze rozmiar wieksze i prawie 7000zl wiec jezeli 1650 za komplet to skaz te roznice cen ????????
Opublikowano
Przy tych pierwszych pisza ze cena obejmuje 4 felgi ale cos mi tutaj nie pasuje chyba 1650zl za sztuke tak ??????? bo kumpel niedawno kupil prawie identyczne i zaplacil prawie 5000zl. Drugi znajomy z kolei kupil w prawdzie do WV ale takze prawie takie same z tym ze rozmiar wieksze i prawie 7000zl wiec jezeli 1650 za komplet to skaz te roznice cen ????????

Dobrze pisze , cena za komplet , one są albo chinskie albo włoskie , ja za moje a'la M6 dałem 1700zł made in italia :mrgreen:

Opublikowano

Być może Twój kolega kupił oryginalne felgi stąd ta cena. Te najprawdopodobniej są włoskie jak pisał kolega wyżej i trzeba będzie je co chwile prostować więc osobiście odradzam ich kupna. Lepiej poszukaj jakichś używanych oryginalnych. Dodatkowo kupno porządnych opon wyniesie więcej niż cena tych felg.

Opublikowano

Być może Twój kolega kupił oryginalne felgi stąd ta cena. Te najprawdopodobniej są włoskie jak pisał kolega wyżej i trzeba będzie je co chwile prostować więc osobiście odradzam ich kupna. Lepiej poszukaj jakichś używanych oryginalnych. Dodatkowo kupno porządnych opon wyniesie więcej niż cena tych felg.

No lepiej nie pisz tak bo przed chwilą klient odjechał z felgami i nie chciał bym reklamacji że coś bije :twisted2: