Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam problem zauwazylem ze podczas pracy silnika i wlaczonego nawiewu climatronic cos puka (mw tak jak by cos sie krecil i co 2 sek robbilo puk ....puk )jak wylacze nawiew climatronica to wtedy nic nie slychac...czy to moze byc pompa wody?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest pompa. Też tak mam. Trzeba się naprawde wsłuchać żeby to usłyszeć, u mnie, szczególnie na postoju...
Krzysztof
Opublikowano
dokadnie slychac to na postoju jak otworze maske i wslucham sie to tez cos tam slychac nie wiem co to,nie masz zadnego kolego pomyslu na to co to moze byc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szczerze powiem, że jakos mi to nie przeszkadza. Nie ma żadnych skutów ubocznych więc się tym nie przejmuje.
Krzysztof
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam podobne objawy tylko w e36 z klimatronic. Coś puka podczas pracy silnika i dmuchawy. Stuk puk i tak co 3 - 4 sekundy. Bardzo często puka jak stoję w korkach. Udało mi się ustalić, że pukanie to jest również po wyłączeniu silnika. Zostawiam samochód na włączonej dmuchawie i dalej puka.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Udało mi się wyeliminować pukanie poprzez uzupełnienie płynu w chłodnicy. Miałem go bardzo mało. Podpowiedz z nagrzewnica jak widać była trafna.