Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A masz LPG? Bo kiedys gdzies słyszałem ze jak "strzeli" w przepływke zdarza sie chyba na gazie to zrywa czy cos tam sie dzieje z tymi czujnikami od temp. i paliwa. Nie wiem ile w tym prawdy??? Jak kupiłem auto to tez tak miałem ale ja niestety zle tarfiłem i okazało sie ze mam silnik do wymiany.
BMW i jest zabawa
Opublikowano
Raczej strzał w przepływkę czujnika poziomu paliwa nie uszkodzi bo to druga strona auta :) Ale kto wie w każdym przesądzie jest ziarno prawdy :)
Opublikowano
U mnie się samo naprawiło po miesiącu. No około miesiąca. Elektryk mówił ze jest jakiś przekażnik czy coś takiego ze zegarami i to mogło u mnie paść.

To jest czesta oznaka padających zegarów. Czyli naprzemienne działanie/niedziałanie. Ale może w Twoim przypadku jest coś innego.

Opublikowano
Miałem podobnie, sprawdź bezpieczniki, w szczególności nr46, tam powinna być 15. Przy okazji sprawdź czy masz światła stopu bo to jest na tym samym bezpieczniku, przynajmniej w mojej tak jest. A przyczyną była śrubka trzymająca klosz tylnej lampy, która się odkręciła i robiła zwarcie.
Opublikowano
Test zegarów ? A powiedz mi kolego gdzie się robi taki test zegarów.I na czym on polega.Bo nie bardzo wiem o co chodzi.(Chodzi ci o przekręcenie kluczyka i wcisnąć kasownik KM ) Nie sprawdzałem.