Skocz do zawartości

M-Pakiet jakie zawieszenie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Mam taki problem iz nie wiem jakie zawieszenie posiadam w swoim samochodzie czy jest to normalne czy tzw m-technik. Samochod ktory posiadam to e36 compact 318ti z m-pakietem 96r, silnik 1.9 . Samochod jest dosyc niski i twardy, napewno twardszy i nizszy od poprzedniego compacta ktorego mialem bez m-pakietu. Moje pytanie to czy to bez roznicy jakie kupie zawieszenie chodzi mi o to czy do m-pakietow sa jakies inne ? Oraz jak to sprawdzic jakie tam jest dokladnie, poniewarz nie chce kupic zawieszenia ktore pozniej nie bedzie pasowalo.
Opublikowano
Kolego sprawdź wg rozkodowanego VIN jakie masz zawieszenie. Czy wogle masz tam m-technik zawieche , bo zwykła też może być, chyba że poprzedni właściciel coś kombinował.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/