Skocz do zawartości

CZARY Z ELEKTRYKA CZYTAJCIE! I DORADZCIE :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od 3 dni zauwazylem ze mi wkladka od lusterka sie przestawila ustawilem ja silniczkeim i ok, za 3 h odpalam auto patrze no wklad znowu rozregulowany mysle sobie o co kaman ktos mi kawal robi i go przestawia? otoz nie ustawiam wklad obserwuje a widac ze on powolutku sie przestawia miniamlnie... myslalem ze to woda zamarzla przez te mrozy i odpycha go ale dzisaj mamy +3, i puka do mnie sasiad i mowi ze mi wkad od lusterka wariuje :/ ide patrze a silniczek chodzi wprawo w lewe caly czas! kopara mi opadla :jawdrop: o co kaman otwieram pilotem drzwi przestalo... zamykam pilotem i znowu !!!! pootwieralem pozamykalem i teraz juz tylko po zamknieciu drzwi wklad sie przestawia raz i stoi cicho... o co chodzi zwarcie czy co? dodam ze dwa razy wymienialem to prawe lusterko bo mi jakis cham urwal.
Opublikowano
raczej tak jakies male zwarcie i powolutku sie przesowa sprawdz przewody tym bardziej ze lustro zostalo wyrwane to napewno przewody sie uszkodzily
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jezeli scislo wchodzilo to mozliwe, ze nie koncowki moga nie stykac do siebie calkowicie i nalezaloby sprawdzic styki, po rozpieciu kostek sprawdzilbym czy koncowki przewodow (wsuwki) nie sa pogiete

pzdr

pzdr

yaz