Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jezeli problem po ,,odmrozeniu,, autka znika to znaczy, ze jest ok, kola powywazane etc. i niestety taki urok uzytkowania auta w zime, w duzej mierze wine ponosza ,,drogowcy,, ktorzy jak zwykle sie op..., wczoraj wracalem do domu i na zakrecie zaczelo mnie stawiac bokiem :| :!: - na zakrecie/luku- sam lod pod warstwa ugniecionego sniegu, ale udalo sie wykaraskac z sutuacji, jedna z ,,glownych,, drog dojazdowych do Wawy- jednopasmowa z naprzeciwka samochody a ja zaczynam ,,tanczyc,, :modlitwa:

pzdr

Opublikowano
Witam. Błoto pośniegowe przykleja sie do felg,a w nocy zamarza. Efekt drżenie auta przy różnych predkościach. Zjawisko to jest dość upierdliwe,a dotego przyczynia sie do dewastacji zawieszenia. Wstawiłem do ciepłego garazu i problem znikł. Ciekawe na jak długo. [/code]

No dobra Progressowy, ciekawe spostrzezenie, ale co w zwiazku z tym? Czy to jest pytanie i chciałbys jakies sugestie jak tego unikac( w sumie juz sam wiesz) czy tylko chciałes sie podzielic spostrzezeniem? :norty: