Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z podgrzewaniem tylnej szyby.A mianowicie gdy włączam przycisk dioda sie zaświeca a szyba nie grzeje.Gdzie szukać przyczyny tej usterki?

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Z typowych i prostych do sprawdzenia rzeczy masz jeszce moduł zespolony wzmacniacza antenowego i ogrzewania szyby pod panelem na tylnym, lewym słupku. Mostek ogrzewania szyby pod panelem na prawym słupku (łatwo je wymienić, jeśli masz na podmiankę) Bezpiecznik pod fotelem to F46, ewentualnie jescze przekaźnik K13, też pod kanapą Patrząc od drzwi w prawym rogu, najbliżej progu. Jak nie to, zostają Ci kabelki... Daj znać co i jak.
Opublikowano
Miałem identyczny defekcik,wypaliło się gniazdo bezpiecznika tego pod kanapą (najwidoczniej się tam iskrzyło,duży prąd),po naprawie działa.

W124 260E

W201 200E ex.

W126 260SE

W115 240D (250 M123) ex.

BMW 730i E32 ex.

Opublikowano
witam panowie a co jezeli gzeja tylko 4 paski z calej szyby??? cala szyba do wymiany czy moze jakies bezpieczniki??? slyszalem ze mozna to podkleic jakims lakierem jezeli jest przetarcie.. ale ja u siebie takowych przetarc nie widze..... moze ktos pzerabial podobny temat... dodam ze poruszam sie e34 530 m60 b30 1994r sedan
  • 1 miesiąc temu...