Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w e90 o ile sie nie myle zmieniarka jest w srodku a nie w bagazniku

a co do czytnika dvd - rozni sie tym ze jak nie masz zmieniarki to nie sluchasz cd przy nawigacji ;p

no i NIE MA navi po Polsce dla navi business i niewiadomo kiedy bedzie - ja bym bral tylko duza pro

Opublikowano

Tylko z nawigacją Professional! Masz widok mapy a w Business tylko strzałki.

W nawigacji Business jak nie ma zmieniarki która jest w schowku nie masz możliwości słuchania płyt audio( jak używasz nawigacji której na Polskę jeszcze nie ma), a w Professional tak, ponieważ są dwa czytniki jeden DVD do nawigacji i CD do audio nawet jak nie ma zmieniarki.

Opublikowano

W nawigacji Business jak nie ma zmieniarki która jest w schowku nie masz możliwości słuchania płyt audio( jak używasz nawigacji której na Polskę jeszcze nie ma), a w Professional tak, ponieważ są dwa czytniki jeden DVD do nawigacji i CD do audio nawet jak nie ma zmieniarki.

Ale coś kolega źle mówi - albo nie rozumiem do końca to co widziałem...

Znajoma ma BMW 5 (z 2007 R) i w niej business i jak jechaliśmy w Niemczech to nawigacja była taka jak zwykle - mapa i trasa.. a płytę z nawigacją miała wyjętą i leciała z innej płyty muzyczka...

Wyglądało to tak, jakby nawigacja sobie "przegrała" mapę...

Ale nawet jeśli coś źle widziałem z tymi płytami... to na nawigacji na 100% była MAPA NIEMIEC a nie strzałki !!! (pewnei strzałki też moga być, bo moja Proff ma taki przełącznik z mapy na strzałki)

Słyszałem także, ze bussines jest najwyższym modelem nawigacji... :shock: czy to prawda ??

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

witam.

zalezy jaka roznica w cenie tych aut!navi business mozesz zawsze wymienic na navi professional -koszt z montazem okolo 1000 euro (razem z plyta)

pozdrawiam

Opublikowano

Navi w wersji business (od 2007 w e90 ale pewnie i w innych modelach z tego roku) wyświetla mapę(kolorową!) jeśli płyta jest w środku czytnika, po wyjęciu tylko strzałki - bardzo czytelne :) można wtedy wyjąć płytę z navi i słuchać muzyki z płyty CD. Ekran w businessie jest mniejszy.

Rzeczywiście bark mapy PL ------- CO JEST SKANDALEM !!! :cry2:

Opublikowano
Navi w wersji business (od 2007 w e90 ale pewnie i w innych modelach z tego roku) wyświetla mapę(kolorową!) jeśli płyta jest w środku czytnika, po wyjęciu tylko strzałki

Dokladniej nie caly 2007 ale od produkcji 2007.03. cala mapa, a nie tylko strzalki

To kiedy w koncu bedzie ten Polski Business?

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
Opublikowano

Kolego "bekon74" proszę nie ściągaj - ta informacja o mapie Business 2009-1 bez Polski już była wczesniej, nawet Ty na to zareagowałeś, a teraz nabijasz sobie punkty... :nienie:

...

Opublikowano

Hejka!

Wiem kolego "macznik" ty podesłałeś tego linka. Ale jak ktoś inny chciał sie dowiedzieć to przesłałem dalej. Sorka!

Opublikowano

Ale coś kolega źle mówi - albo nie rozumiem do końca to co widziałem...

Znajoma ma BMW 5 (z 2007 R) i w niej business i jak jechaliśmy w Niemczech to nawigacja była taka jak zwykle - mapa i trasa.. a płytę z nawigacją miała wyjętą i leciała z innej płyty muzyczka...

Wyglądało to tak, jakby nawigacja sobie "przegrała" mapę...

Ale nawet jeśli coś źle widziałem z tymi płytami... to na nawigacji na 100% była MAPA NIEMIEC a nie strzałki !!! (pewnei strzałki też moga być, bo moja Proff ma taki przełącznik z mapy na strzałki)

Słyszałem także, ze bussines jest najwyższym modelem nawigacji... :shock: czy to prawda ??

E90 to nie jest seria 5 lub 7 kolego w małym autku trzeba gosopdarować miejscem i kosztami bo to segment gdzie klientów jest najwięcej i to takich którzy patrzą na pięniądze które muszą zapłacić za samochód stąd pewnie biedniejsze wersje...

Opublikowano

E90 to nie jest seria 5 lub 7 kolego w małym autku trzeba gosopdarować miejscem i kosztami bo to segment gdzie klientów jest najwięcej i to takich którzy patrzą na pięniądze które muszą zapłacić za samochód stąd pewnie biedniejsze wersje...

:duh:

Co Ty pieprzysz Kolego - E90 to jest drogawe i bardzo fajne autko, właśnie wybieram takie (130i, 261KM, trzydrzwiowe) dla mojej Starej = dlatego uwierz proszę że za odłożone na to pieniądze kupiłbym dwie Twoje "przedwojenne" limuzyny...

A nawigacja Business albo Profesional jest taka sama jak do 5-tek (E6xx...

...