Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

wlasnie stoje przed dylematem kupna bmw 328i cabrio z 99 roku z przebiegiem 55 tys km (niech nikt sie nie martwi...przebieg oryginalny). auto z limitowanej serii z fabrycznym m pakietem, skora itd. jego przeciwnikiem jest...honda prelude 2.2 vtec o ktorej nie wiem zbyt wiele stad moj dylemat. beemke z tym silnikiem juz mialem wiec wiem czego mozna sie spodziewac :) honda tez ma niecale 60 tys przebiegu, 2000 rok. niezbyt podobaja mi sie w niej swiatla z przodu :) moze ktos ma jakies doswiadczenie z tym autem? jesli tak to chetnie poslucham jakis madrych opini :)

Opublikowano
beemke z tym silnikiem juz mialem wiec wiem czego mozna sie spodziewac :)

Cabrio cięższe więc będzie tylko troche szybsza od 2.5.

Jeśli mozna wiedziec ile za to Cabrio :?: Oj mi tez sie takie autko marzy :mrgreen:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
akurat dzis jechalem obydwoma autami i jesli chodzi o przyspieszenie...chyba nie ma zadnej roznicy no a ze japoniec lepiej sie kreci to wiadomo, honda kosztuje po prostu polowe z tego co beemka :) ae nie wiem jak wyglada z awaryjnoscia, widok pod maska w hondzie tez jest troche przerazajacy...chociaz w srodku auta wyglada bardzo ladnie i nowoczesnie tym bardziej przy skorzanej tapicerce z emblematami type R, no ale honda to nie bmw. nie wiem do konca czym sie kierowac przy wyborze:)
Opublikowano

no więc kolego miałem przed moim bmw honde accord 2,0 vtec niby te 150kuni mialo tam być ale wierz mi że nie umywa sie to do bmw... type r ma coś koło 220 koni ale to wciąż jest przedni napęd i taka ciekawostka type r jest to całkiem inna konstrukcja i wszystkie częsci do tego auta są inne i trzeba je bedzie (przynajmniej połowe) ściągać z japonii a to już kupe kaski za sobą pociągnie...

lepiej sobie bunie kup szybsza fajniejsza no i cabrio :)

Opublikowano
Jeśli mozna wiedziec ile za to Cabrio :?: Oj mi tez sie takie autko marzy :mrgreen:

Ten rocznik, silnik , m-pak ...minimum 25tyś, skłaniał bym się nawet pod 30 ...i tu już mamy "prawie" cene M3 też w cabrio :)

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
mnie by to kosztowalo 18 tys, ale przebieg panowie, przebieg 50 tys km...pod maska wyglada jakby to niedawno z fabryki wyjechalo.
Opublikowano
mnie by to kosztowalo 18 tys, ale przebieg panowie, przebieg 50 tys km...pod maska wyglada jakby to niedawno z fabryki wyjechalo.

a masz zdjęcia tego samochodu?

ja bym się skłaniał do bmw honda jest oki ale niestety to nie ta klasa i jeszcze przedni naped a takie bmw to coś fajnego,napisz czy ona jeżdziła w pl.

pozdrawiam

Opublikowano
18tyś? :jawdrop: , kolego daj jakiegoś linka gdzie jest to auto? fotki cokolwiek bo ci nie wierze w to!!! :norty:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
fotki beda jak ja kupie w przyszlym tygodniu :) oczywiscie ze auto nie jezdzi w polsce...czy ktos widzial w polsce beemke z takim przebiegiem ? :) bo ja nie :) beemka zostala kupiona i caly czas jezdzila na malej wysepce wielkosci...Warszawy :) moze nawet nie. no i drog tylu tutaj na pewno nie ma :) cierpliwosci, cierpliwosci :)
Opublikowano
BMW e36 z takim silnikiem i w tym nadwoziu to już dziś klasyka. Jeżeli przebieg jest prawdziwy to bierz. Honda przy tym hmmmm mówiąc delikatnie kiepsko wypada.
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
fotki beda jak ja kupie w przyszlym tygodniu :) oczywiscie ze auto nie jezdzi w polsce...czy ktos widzial w polsce beemke z takim przebiegiem ? :) bo ja nie :) beemka zostala kupiona i caly czas jezdzila na malej wysepce wielkosci...Warszawy :) moze nawet nie. no i drog tylu tutaj na pewno nie ma :) cierpliwosci, cierpliwosci :)

Hmm to może jakiś luxemburg , czy cypr? hehe co i tak nie zmiania faktu że jest taka tania. Czekam z niecierpliwościa na zdjęcia. No chyba że jakiś przedsmak nam podeślesz? :wink:

UWAGA!Brak dachu!