Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie gdzie można kupić w necie, tylny próg do e34, bo wczoraj moja małżonka najechała na róg krawężnika iiii....rozpruła jego tylną część :evil:

Bardzo bym prosił o jakieś linki.

pzdr

Opublikowano
A zaglądałeś na forum do działu sprzedam/kupię możę tam bedzię!!! A jak nie to www.allegro.pl chyba nic więcej tu nie trzeba prócz chęci
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Na allegro szukałem i znalazłem cały próg, a ja potrzebuję sam tył.

Myślałem o jakiś hurtowniach z częściami blacharskimi które mają towar dobrej jakości.

Opublikowano

Kolego ja akurat mam ten element do wymiany ze względu na chrupka i jak się dowiadywałem pół roku temu, to w serwisie w Wrocławiu wołali sobie

550zł :jawdrop: W boschu za zamiennik wołają coś koło 140zł. A na allegro to tylko reperaturki widziałem.

Opublikowano

Ten zamiennik boscha znalazłeś w internecie, czy w zwykłym sklepie?

Co do wycinki, to nie byłoby problemu, gdyby wycinał to blacharz który będzie to spawał, a tak to bywa różnie coś mu nie przypasuje i :jawdrop:

Opublikowano
Ten zamiennik z allegro produkuje polcar (w sumie to tylko sprzedaje), maja dystrybutorów w całej Polsce, wiec może w ich normalnym sklepie znajdziesz jeszcze taniej.
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano

To jak juz robisz to zrob oba, bo jednego sie nie oplaca zaczynac robic.

A najlepiej to zostaw na lato, w zaleznosci jak to wyglada, mozna przesmarowac cortaninem zeby nie rdzewialo, ewentualnie jakos chwilowo zalatac.

Pozdrawiam
Opublikowano
Ja niedawno wymieniałem obydwa progi w mojej e34 i kupowałem je u Sosulskiego po 100 zł za sztukę. Według mojego kolegi blacharze są bardzo dobrze wykonane i nie odbiegają niczym od oryginałów.
Opublikowano
Już wymieniłem. Po znajomości zapłaciłem 100 za próg. Przy czym musiałem sam sobie rozebrać środek a on mi wyciął, wspawał, pomalował, zakonserwował nowe progi. A jak będą wyglądać za 2 lata to sie okaże. Ale według mnie to jak coś jest dobrze zrobione to powinno się trzymać. Blacha była dość gruba i siknięta podkładem. Przy szlifowaniu pod spawy widać było że jest zdrowiutka, a nie jakaś pordzewiała przeleżana na polu przez X lat.