Skocz do zawartości

Co to za kostka? / foto / OBC /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Ukazała mi się ona po wyjęciu OBC (dużego 18, bez check)

Podpowiedź 1: mam wg. vin rozszerzona wiązke

Podpowiedź 2: z check raczej nie ma nic wspólnego

Będę wdzięczny za olśnienie :D

pozdrowienia i Szczęśliwego Nowego ;-)

http://img384.imageshack.us/img384/1134/dsc00012000il3.th.jpg

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano

18 przyciskowy OBC był fabrycznie zamontowany ?

Opisz gdzie ta wtyczka dokładnie się znajduje, jakie kolory mają przewody.

Opublikowano

Wg. vin komuter był od nowości. Tylko wsumie nie wiem czy duży 18, nie jest to sprecyzowane : 554 ON-BOARD COMPUTER. No troche nie fortunnie zrobiłem to zdjecie, bo nie widac kolorów przewodów. Przy nastepnej okazjii sprawdze. Mimo tego może znajdzie się ktoś kto będzie wiedział....

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
ON-BOARD COMPUTER jest tylko 18 przyciskowy więc maiłeś go od nowości. Rozumię żę widok który nam zaprezentowałeś to dziura na OBC czy z jakiejś innej perspektywy te foto było zrobione ?
Opublikowano
ON-BOARD COMPUTER jest tylko 18 przyciskowy więc maiłeś go od nowości. Rozumię żę widok który nam zaprezentowałeś to dziura na OBC czy z jakiejś innej perspektywy te foto było zrobione ?

Tak jest to dokładnie dziura na OBC, poniżej półeczka , zapalniczka...

Od góry zdjęcie było zrobione. Masz jakieś pomysły?

UWAGA!Brak dachu!