Skocz do zawartości

Lusterka z M-power'a e46 do wersji coupe/cabrio 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto jest z 2004 roku, chciałem założyc lusterka z M3 e46 ale....

1.) wtyczki są inne (u mnie 3 pinowe) w lusterkach z M3 6 pinów,

2.) większa liczba kabelków w lusterkach z M3, która pewnie wiąże się z opcjami typu pamięć...

Ktos cos podobnego robił/przerabiał ??

Jesli tak proszę o pomoc :-)

Pozdrawiam

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
pewnie masz zwykłe lusterka elektryczne tak jak ja, pozostałe kabelki to podgrzewanie i składanie po wyłączeniu silnika, podgrzewanie można podłączyć bez problemu - 12v, odnośnie pamięci nie wiem.
Opublikowano
pewnie masz zwykłe lusterka elektryczne tak jak ja, pozostałe kabelki to podgrzewanie i składanie po wyłączeniu silnika, podgrzewanie można podłączyć bez problemu - 12v, odnośnie pamięci nie wiem.

Masz u siebie te lustereczka?

Co z wtyczkami ? Sa inne...

Podjechałem dzis z ciekawości do ASO, stwierdzili, że trzeba byłoby całą instalację przerabiać... wiadomo grube koszta....

Jest jednak masa sedanów, touringów, QP-ków z tymi lusterkami - nie wierzę, że każdy instalację przerabia...... :mrgreen:

Opublikowano
Przymierzałem się do tych lusterek, nie zastanawiałeś się nad kupieniem podrób - wizualnie praktycznie identyczne nie ma problemów z podłączeniem - 4 kable [ nie posiadają pamięci ], ja mam takie i tak są 100 razy ładniejsze od serii.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
.....ja mam takie i tak są 100 razy ładniejsze od serii.

Jak dla kogo, jak dla kogo, i zawsze będą prawie jak oryginalne. ;)

Opublikowano

Odnośnie tych wszystkich sedanów, turingów itp. z lusterkami od eMek to przeważnie lusterka podrabiane tzw. "m3 look". Masa tego krąży po allegro i na giełdach samochodowych. Co trzeci Passat i co druga Calibra po "tuningu" jeździ z takimi lusterkami.

W E46 wyglądają naprawde świetnie i niekoniecznie muszą byc oryginalne. Kwestia tego, ile pieniędzy chcesz przeznaczyc na lustra, bo oryginalne widziałem za 1200zł komplet...

Pozdrawiam

///Mpower
Opublikowano

Nie bede się tutaj rozwodził, bo widze, że temat zmierza nie w ta strone co chciałem, ale powiem tylko jedno.....

Miałem te podróbki, wygladaja prawie identycznie jak oryginały, ale......

zle się z tym czułem gdy na nie patrzyłem.... kwestia smaku, kto co lubi...

Podróba z Chin kojarzy mi sie z....

Modną panią na ulicy w okularach Chanel'a (rzeczywistość tandeta za 40zł)

Modnym panem w spodniach Boss'a za 70zł i kurtce wartej 150zł z logo na całe plecy Dolce&Gabbana..... :mad2:

Nie wiem dlaczego u nas tak ładnie smakuje totalny KICZ.... :mrgreen:

Teraz mam oryginalne M3, ale nie wiem jak je podłączyć :mrgreen: więc jeśli mozna proszę nie odchodzić za daleko od tematu :8)

P.S.

Sory, ale wchodząc w podróbki podam atrakcyjny przykład...

Felgi AC Shenicher.... (oryg. AC Schnitzer)

http://www.moto.allegro.pl/item504163826_ac_shenicher_18_5x120_et38_do_bmw.html

:modlitwa: