Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć!

Czasem już nie wyrabiam kiedy czytam posty typu :

-chcę wyciąć kata, ale nie wiem co za niego wstawić....?

-albo ktoś wymienia silnik na większy, potem oreintuje się że nie ma gdzie wpiąć wszystkich wtyczek....następnie w sumie wychodzi na to że konieczna jest wymiana wszystkiego, no może oprócz dywaników :lol:

- itp.

...czy to są jakieś jajca, :?: Póżniej to wstyd jeżdzić samochodem bmw, sam posiadam e36 coupe i staram się

aby wygladał i jezdził jak fabryka kazała.Czy ktoś ma podobne odczucia?!

pozdrawiam,

Przemek

Bring Me Woman
Opublikowano
Ja mam podobne odczucie. Nie mam nic przeciwko fanom (zwolennikom) tuningu, ale jeśli to jest coś więcej niż modyfikacja elektroniki, to moim skromnym zdaniem trzeba się do tego zabrać porządnie (czyt. kompleksowo). Wymiana filtra na stożkowy, albo strumienica zamiast kata to NIE JEST TUNING.
Opublikowano
Chwalisz się czy żalisz? Od tego jest forum żeby zapytac ,nie każdego stac na zakup oryginalnego kata za 2500pln.Jak mnie jakiś temat drażni to go omijam , to że nie mam gazu i jestem jego przeciwnikiem wcale nie znaczy że mam krytykowac wszystkich którzy pytają o problemy związane z instalacją przeciwnie staram się podpowiedziec jak coś wiem w temacie.Nikt nie każe Ci wstydzic się za innych pseudo-fanów marki którzy zakładają wydechy o średnicy rynny i spoilery monstrualnych rozmiarów to ich auta robią z nimi co chcą.Zauważ ze ludzie chcący zmienic silnik na większy zwykle robią to do końca ,ci ze słomianym zapałem i przerostem ambicji jak przeczytają co należy wymienic zwykle sprzedają auto i więcej na forum się nie pojawiają.Czy jeszcze ktoś ma podobne odczucia?
Opublikowano
Chwalisz się czy żalisz? Od tego jest forum żeby zapytac ,nie każdego stac na zakup oryginalnego kata za 2500pln.Jak mnie jakiś temat drażni to go omijam , to że nie mam gazu i jestem jego przeciwnikiem wcale nie znaczy że mam krytykowac wszystkich którzy pytają o problemy związane z instalacją przeciwnie staram się podpowiedziec jak coś wiem w temacie.Nikt nie każe Ci wstydzic się za innych pseudo-fanów marki którzy zakładają wydechy o średnicy rynny i spoilery monstrualnych rozmiarów to ich auta robią z nimi co chcą.Zauważ ze ludzie chcący zmienic silnik na większy zwykle robią to do końca ,ci ze słomianym zapałem i przerostem ambicji jak przeczytają co należy wymienic zwykle sprzedają auto i więcej na forum się nie pojawiają.Czy jeszcze ktoś ma podobne odczucia?
też jestem podobnego zdania,poza tym jak ktoś zmienia silnik to zawsze jest ten pierwszy raz i wiadomo co sie z tym wiąże.Sam bym chętnie cos takiego zrobił ale pozbawiłbym się auta na jakiś czas....no i jestem za leniwy.Zazdroszczę ludziom którym się chce.Wystarczy poczytać posty użytkownika zaba84.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

A ja tam się nie wbijam ...w kategorii tuningu

Jak ktoś ma czas, ambicje i kasiore by wywrócić swoje auto na lewą stronę to proszę bardzo.

Jeśli to nie będzie nadmiar treści nad formą, to nawet miło oko zawiesić troche powzdychać.

Wiele takich przeróbek mi się podoba, ale w większości stwerdzam że fajnie popatrzeć, ale nie chciałbym mieć takiego dla siebie.

Wolę oryginale, a jeśli chodzi o przeróbki to tylko drobne poprawiające delikatnie wygląd i takie zwiększające wygodę i komfort podróżowania

Opublikowano

dzięki za posty,

widzę rózne podejscie do tematu, ok różni ludzie i zdania!

pozdrawiam tych wszystkich,

p.s. kolejna sprawa, *swoją drogą) od 0.5 roku jakiś fragles jeżdzi 735i 1993-94 na przelotowym wydechu najczęściej po 23.00 po mieście w którym akurat mieszkam.

Chciałem jemu podziękować, bo co wrażliwsi na pewno nie bedą spać!

Wstyd jest, bo też mam bmw.

szacun dla myślacych pozytywnie!

Bring Me Woman