Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przy porannym odpalaniu kiedy swiece zarowe sa jeszcze zimne odpala odrazu ale pózniej kiedy silnik sie nagrzeje to musze pokrecic go troche dłużej a z rury leci wtedy więcej dymu. Wiecie może jaka jest tego przyczyna bo nie sądze że świec żarowych.
Opublikowano
Ja mam proźbę do Ciebie, mogłbys nie zakladac co chwile tych samych tematow ? Masz jeden temat to tam pisz o tej samej usterce :) Nie wystawia sie co chwile nowych topic'ow a odpowiedz nie rowna sie topic :) Przeczytaj regulamin :roll2:
Opublikowano
dzieki. teraz napewno ktos mi odpowie na moje pytanie. Może zamiast strużować na forum żeby wszystko było na tip top wymień te pomarańczowe kierunki w 530. pozdro
  • Moderatorzy
Opublikowano

bartezoo:

1. Zacznij tytułować poprawnie wątki.

2. Nie zakładaj kilka razy wątków dotyczących tego samego.

3. Jeśli ktoś grzecznie zwrócił Ci uwagę to zastosuj się do niej.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
zaloz zaworek zwrotny na wezyk pomiedzy filtrem a pompa i bedzie dobrze. Koszt zaworka to 20 pln w sklepie z czesciami do ciezarowek.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

po co ma wymieniać kierunki jak chce sprzedać? bez sensu! A tak przy okazji u mnie jest to samo - jak jest zimny kontrolka świecy żarowej się zapala i gaśnie za chwilę - na dotyk odpala, a jak jest ciepły to trzeba kręcić chwilę

pozdro.

Opublikowano
byłem dziś w servise i okazało się że to pompa wtryskowa.Okazało sie że nawet miałem z niej lekki wyciek i słychać nawet jakby cos sie w niej mieliło. Nowa kosztuje 3000zł :cry2: ale regeneracja 500zł także jeszcze nie najgorzej. Jeśli znacie inne rozwiązania to......sami wiecie :D
Opublikowano

Witam.

Z tego co mi wiadomo to jest to normale w TDS, tak bylo u mnie i u moich kolegow. Silnik zimny pali na dotyk, silnik nagrzany to juz kilka razy musi zakrecici rozrusznik.

Pozdrawiam.

• Członkowie klubu
Opublikowano
byłem dziś w servise i okazało się że to pompa wtryskowa.Okazało sie że nawet miałem z niej lekki wyciek i słychać nawet jakby cos sie w niej mieliło. Nowa kosztuje 3000zł :cry2: ale regeneracja 500zł także jeszcze nie najgorzej. Jeśli znacie inne rozwiązania to......sami wiecie :D

Bartezoo - poczytaj moje posty i Felixa to może się nie wkopiesz.

500 zł :liar: :doh: :naughty:

Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano
bartezoo:

1. Zacznij tytułować poprawnie wątki.

2. Nie zakładaj kilka razy wątków dotyczących tego samego.

3. Jeśli ktoś grzecznie zwrócił Ci uwagę to zastosuj się do niej.

No i sam musiałem poprawić temat, bo się koledze nie chce ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
dzięki za rade KRZYSIEK 525tds ale jestem nowy w klubie i nie wiem jak szukać twoich postów bo kiedy wchodze w opcje szukaj zawsze wyskakuje mi "nie znaleziono". A chętnie bym poczytał bo zawsze dobrze zaoszczędzić pare stówek :cool2:
Opublikowano

A ja wklepałem "pompa wtryskowa 3000" (w domyśle zł), wybrałem opcję "Szukaj wszystkich wyrazów". I oto jest 1 z 3 tematów:

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=393&highlight=pompa+wtryskowa+3000

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam 3 bardzo dobre warsztaty w mojej okolicy 40km od lublina i w samym lublinie. Sa to autoryzowane serwisy boscha.

"Woliński"- SKROBÓW koło Lubartowa

"woliński" - LUBLIN

"J.Włoch" - SKROBÓW

Regeneracja pompy wtryskowej na regenerowanej głowicy koszt 1000-1300zł.

Regeneracja na nowej głowicy 2300zł

Do tych serwisów przyjeżdzaja ludzie po 300km. Sa to prawdziwi fachowcy.

Ja u jednego z nich robilem pompe w swojej 325tds

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

• Członkowie klubu
Opublikowano

Regeneracja pompy wtryskowej na regenerowanej głowicy koszt 1000-1300zł.

Regeneracja na nowej głowicy 2300zł

Do tych serwisów przyjeżdzaja ludzie po 300km. Sa to prawdziwi fachowcy.

Ja u jednego z nich robilem pompe w swojej 325tds

Wydałeś kaskę ale opłaca się bo auto jeżdzi :cool2: .

Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska