Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! czy podczas podlaczenia pod komputer tego samochodu moza sprawdzic wszystkie podzespoly silnika?? tj wtryski, przepływomierz, turbo itd?? bo wiem ze w WAG-u to jest mozliwe...czy tu jest tak samo?? prosze o pomoc i z gory dzieki!!
Opublikowano
Pewnie że można :cool2: :mrgreen:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

kurde to juz sam nie wiem....bo ktos mi mowil ze wtryskow nie mozna zdiagnozowac za pomoca komputera a wlasnie je musze sprawdzic :/

Opublikowano
Jedź do ziomka który ma solidną diagnostykę do BMW i odczyta Ci nawet kiedy ostatni raz bąka puściłeś w samochodzie <żart> :mrgreen: Ale na prawdę sprawdzi Ci wszystko łącznie z pracą "na żwywo" każdego elementu silnika i jego osprzętu. Zapłać 100-150PLN a nie 40zł za to że ktoś go podpią do lapa na 5 minut :) U mnie taka szczegółowa diagnostyka trwała ponad 1,5h i wszystko oglądałem sam :)
Opublikowano
A jeszcze lepiej wydac ta kase na wslany interfejs, wykazac odrobine intelektu i samemu dowiedziec sie wszystkeigo o WLASNYM aucie

Xdrive

Koder

Opublikowano

kurde to juz sam nie wiem....bo ktos mi mowil ze wtryskow nie mozna zdiagnozowac za pomoca komputera a wlasnie je musze sprawdzic :/

M47 - nie (a wlaciewie to mozna sie dowiedziec co nie co o czwartym)

M47N - tak (chociaz rowniez nie za wiele, chyba ze podlaczy sie specjalny tester - ale nie do wtyku OBD)

Najwiecej o wtryskach mozna sie dowiedziec wyciagajac je i sprawdzajac na specjalnym stanowisku.