Skocz do zawartości

<t>Co byś kupił?</t>  

24 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Wspólną cechą jest nadwozie typu kombi. Większość nabywców kieruje się takim stereotypem że jak dać dużo pieniędzy to za duży samochód. W tym przypadku rodzi się dylemat o stan techniczny takiego pojazdu który ma blisko 200tkm. Oba będą miały podobne osiągi choć e61 ma więcej PS ale jest cięższe o 200kg. Edytowane przez zent
Opublikowano
. Większość nabywców kieruje się takim stereotypem że jak dać dużo pieniędzy to za duży samochód.

Ja akurat kierowałem się praktycznością samochodu. E91 w porównaniu do E61 jest poprostu ciasne. Jesli ty tego nie odczuwasz - to odczuwają to pasażerowie tylnej kanapy.

.

W tym przypadku rodzi się dylemat o stan techniczny takiego pojazdu który ma blisko 200tkm.

Dylemat o stan techniczny jest zawsze - nie tylko w wypadku pojazdów o większym przebiegu. Auto może mieć 100k km i być zajechane po 10 kolizjach - a może mieć 200k km i być serwisowane oraz oszczędzane i stanowić jeszcze długo środek transportu dla przyszłego właściciela.

Pzdr,

Opublikowano

Jesli rozmiar 3ki ci odpowiada to masz problem z glowy, bo po co ci wieksze auto, starsze luz z wiekszym przebiegiem a do tego duze ktorego nie wykorzystasz i wiecej palace ?

Ja tez nie mialem problemu 3 czy 5 , bo 3 jest dla mnie za mala.

Opublikowano
Jesli rozmiar 3ki ci odpowiada to masz problem z glowy, bo po co ci wieksze auto, starsze luz z wiekszym przebiegiem a do tego duze ktorego nie wykorzystasz i wiecej palace ?

Ja tez nie mialem problemu 3 czy 5 , bo 3 jest dla mnie za mala.

Zonie odpowiada większe :mrgreen: Dla przykładu podaję takie dwie oferty:

e46 330

e61 530

I bądz tu roztropny...

Opublikowano

e46 330

e61 530

I bądz tu roztropny...

Ja gdy zapytałem dziewczynę co myśli o tym abym przesiadł się z E39 do E90 to powiedziała że 3ka za mała i lepiej zostać przy E39 :)

Nie wiem jak te nowe auta, ale moje ma prawdopodobnie 460kkm i jakos jezdzi. Rocznie robie ponad 40kkm . Fakt że coraz częściej zaczynam się bać czy dojadę do celu bo 2 x w trasie mi padł.

160kkm to chyba nie tak dużo na E60 ... no chyba że robisz dużo km rocznie i chciałbyś auto na kilka lat.

Opublikowano

e46 330

e61 530

I bądz tu roztropny...

Ja gdy zapytałem dziewczynę co myśli o tym abym przesiadł się z E39 do E90 to powiedziała że 3ka za mała i lepiej zostać przy E39 :)

Nie wiem jak te nowe auta, ale moje ma prawdopodobnie 460kkm i jakos jezdzi. Rocznie robie ponad 40kkm . Fakt że coraz częściej zaczynam się bać czy dojadę do celu bo 2 x w trasie mi padł.

160kkm to chyba nie tak dużo na E60 ... no chyba że robisz dużo km rocznie i chciałbyś auto na kilka lat.

Pojazd chcę zakupić na firmę na powiedzmy 3- 5 lat , a rocznie robię przebiegi 10 000km :roll:

Opublikowano

Pojazd chcę zakupić na firmę na powiedzmy 3- 5 lat , a rocznie robię przebiegi 10 000km :roll:

Wybierasz w wysokich cenach więc raczej nie kupisz jakiegoś szrota. Są małe szanse że robiąc przebiegi 10kkm rocznie będzie Ci coś padać w tych autach . Pozatym trzeba być dobrej myśli, firma Ci się pewnie jeszcze rozkręci i auto zmienisz za 2 lata na lepsze i nowsze :)

Opublikowano

jak jest pelna historia serwisowa to nie bałbym się tej piątki.

mam trojkę z 2006 roku - ma 120 kkm i jest perfekcyjna

BMW Sauber F1 Team; only Pb