Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie pytanko poniewaz posiadam beeme e34 bez ABS i chcial bym go sobie zamontowac z tym ze posiadam wszystkie czesci potrzebne do tego zabiegu z innej E34 typu komputer pompe czujniki przekazniki tylko nie posiadam gniazda do podlaczenia komputera ABS i niewiem czy da sie to jakos obejsc podpinajac sie gdzies czy trzeba by szukac wiazki z innej bety

czekam na info pozdro

Opublikowano

/

witam mam takie pytanko poniewaz posiadam beeme e34 bez ABS i chcial bym go sobie zamontowac z tym ze posiadam wszystkie czesci potrzebne do tego zabiegu z innej E34 typu komputer pompe czujniki przekazniki tylko nie posiadam gniazda do podlaczenia komputera ABS i niewiem czy da sie to jakos obejsc podpinajac sie gdzies czy trzeba by szukac wiazki z innej bety

czekam na info pozdro

Daj sobie z tym spokój -ja rozbieralem na czesci i wg mnie przelozenie do auta w ktorym nie ma ABS to jest dla mnie nie osiagalne

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano
ok dzieki wielkie odpuszcze sobie abs a jeszcze mam pytanko czy da rade przelozyc zegary starszego typu gdzie sa 4 kostki podlaczeniowe sa one z wyswietlavczem u dolu gdzie sie pokazuja te napisy bo ja mam takie bez i z 2 kostkami do wpiecia
Opublikowano
wracajac jeszcze do ABS, wydaje mi się że lepiej nei mieć ABS tej generacji która była montowana w e34, często gdy muszę się szybko zatrzymac myśle tylko o tym czy abs się włączy, wystarczy jakis piasek, albo mokry asfalt i jak ABS się właczy to prawdopodbnie nie zatrzymasz się na czas
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl