Skocz do zawartości

Dorobienie kluczyka do E46 2001 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja dorabialem w lodzi u tlokinskiego, bylo to w 2005 roku, po okazaniu dokumentow itd poinformowali mnie o koszcie 700 zł z groszami
Opublikowano
ja dorabialem w lodzi u tlokinskiego, bylo to w 2005 roku, po okazaniu dokumentow itd poinformowali mnie o koszcie 700 zł z groszami

ja byłem wczoraj i tak przy okazji zapytałem i tak jak pisałem zawołali 600 zł,ale przyznam szczerze ze jak na sam kluczyk ktory po dorobieniu wrzuce do szuflady i i tak go nie bede uzywal to troche duzo.

Orientujesz sie może czy można dorobić tanszy kluczyk-np.ten serwisowy lub ten zwykły plastikowy (basenowy) ??

ja byłem ale o to zapomniałem zapytać...

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio

Opublikowano
mam pytanie co jest nie tak gdy centralny zamek otwiera sie z kluczyka ale juz nie da rady go zamknąć z kluczyka?

Na moje oko trzeba sprobowac jeszcze raz go zakodowac to bedzie chyba najszybsza sprawa, ale niech sie ktos wypowie jeszcze kto sie lepiej zna

Opublikowano

Witam!

niecaly miesiac temu dorabialem kluczyk w aso w poznaniu. za kluczyk z pilotem chcieli ok. 800 zl. za kluczyk bez pilota zaplacilem 170 zl. mozna nim odpalic samochod. otwierac nie probowalem ale podejrzewam ze tez. jak na zapasowy - taki w zupelnosci wystarczy.

pozdrawiam

Opublikowano
Witam!

niecaly miesiac temu dorabialem kluczyk w aso w poznaniu. za kluczyk z pilotem chcieli ok. 800 zl. za kluczyk bez pilota zaplacilem 170 zl. mozna nim odpalic samochod. otwierac nie probowalem ale podejrzewam ze tez. jak na zapasowy - taki w zupelnosci wystarczy.

pozdrawiam

u nas taki kluczyk 160zł,otwiera i zapala auto.

Zastanawiam sie czy da sie taki kluczyk rozebrac i wyjac z niego "serce" i przelozyc do takiego z pilotem ??

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio