Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio zauważyłem, że przy obecnych temperaturach zdarzają się jakieś dziwne szarpnięcia, potem silnik jest jakiś mułowaty. W szczególności zdarza się to przy utrzymywaniu obrotów w okolicach 2 tys. Powymieniałem filtry powietrza i paliwa i nic. Na kompie też nie ma błędów. Nie wiem co jest grane.
Opublikowano
Ja mam to samo. Stalo mi sie w ciagu ostatnich paru dni jak zrobilo sie zimniej. Podejrzewam u siebie swiece u Ciebie moze byc to samo
Opublikowano
Mialem podobny problem po zatankowaniu kiepskiego paliwa (Statoil :shock: ). Auto szarpalo przy obrotach ok 2 tys. i czasami brakowalo mu mocy. Dla pewnosci sprawdze jeszcze wszystkie filtry i doleje moze specyfika do czyszczenia ukladu wtryskowego by miec spokoj na przyszlosc.
Opublikowano
Ja mam to samo. Stalo mi sie w ciagu ostatnich paru dni jak zrobilo sie zimniej. Podejrzewam u siebie swiece u Ciebie moze byc to samo

Nie może być to samo bo kolega Tzone ma diesla.