Skocz do zawartości

520i - Mały problem z centralnym...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, w temacie 5'er jestem świeży więc mało wiem :) Mój problem polega na tym, że czasem auto nie chce się zamknąć z kluczyka. W 80% zamyka sie i otwiera bez żadnych problemów, w 20% przypadków otwiera auto i bagażnik także, lecz nie chce zamknąc samochodu. Po uruchomieniu silnika i zgaszeniu, znów da się zamknąć z kluczyka. Co to może być?
Opublikowano
Podłacze sie pod temat i tylko dodam że też czasem tak mam!!! nieważne czy pilot często jest używany czy nie od tak ma czasem takie zawiechy
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Witam

W moim E34 jest podobnie przewaznie nie otwieraja sie dzwi kierowcy dosc czesto po otwarciu kluczykiem przeskakuje i zamyka na nowo

Opublikowano
Witam, w temacie 5'er jestem świeży więc mało wiem :) Mój problem polega na tym, że czasem auto nie chce się zamknąć z kluczyka. W 80% zamyka sie i otwiera bez żadnych problemów, w 20% przypadków otwiera auto i bagażnik także, lecz nie chce zamknąc samochodu. Po uruchomieniu silnika i zgaszeniu, znów da się zamknąć z kluczyka. Co to może być?
witam.miałem podobny problem i po wymianie bateri w kluczyku problem zniknął.widocznie jest to tak mądre urządzenie,że gdy bateria słaba to otwiera lecz nie zamyka.gdyby było na odwrót to byłoby krucho z dostaniem się do auta.wydaje mi się,że tak sygnalizuje słabą baterię.u mnie jeszcze był komunikat na wyświetlwczu o słabej bat.
niema nic lepszego niż BAWARKA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem tak dwa razy.

Raz była słaba bateria w kluczyku a następnym razem był do wymiany akumulator.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!