Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chodzi mi o wyposażenie mojej BMW w jakis porządny sprzęt grający i nie chodzi mi o żadną tubę basową tylko o to żeby zastąpić seryjne głośniki jakimś lepszym sprzętem i zależy mi bardziej na czystości i jakości dźwięku a nie na głośności. Kwota jaką dysponuje to około 1,5tys złotych

Czekam na propozycje.

Opublikowano
zacznij od dobrych odseparowanych głośników i wytłumienia drzwi , dobrze by było zmienić jednostkę starującą / radio / bo na orginalnym zawsze będzie kiepsko , to powinno wystarczyć na scenę z przodu , fakt że basu będzie cieniutko ale zawsze można dołożyć z tyłu woofer i jakiś wzmacniacz
Opublikowano
ja ci powiem tak jezeli zalozysz wszytko sam glosniki kable i reszte to te 1500 zl napewno ci nie starczy dobrej firmy system na przud kosztuje kolo 800zl ale nie badziewie!!! i tu patrzac dalej z tylu bym wszystko wybebeszyl bo teraz zazwyczaj sprzet audio to dobry system na przud w drzwi oczywiscie plus wygluszenie dobra jednostka sterujaca i oczywiscie najlepiej skrzynie basowa i wzmacniacz a patrzac na dzwiek napewno uzyskasz dobra jakosc dzwieku jezeli bedziesz mial dobry caly sprzet i radio to nawet techno na max vol nie bedzie harczec wszytko zalezy tez od ustawienia radia i regulacji wzmaka ja sadze ze przyzwoity sprzet to koszt okolo oczywiscie bez monaturzu i takich zeczy jak kable to 2500zl i bedziesz naprawde zadowolony ajk nie masz kasy to rub etapami a napeno sie nie zawiedziesz:) ja bym ci proponowal radio pionka a reszta JBL:D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja ci powiem tak jezeli zalozysz wszytko sam glosniki kable i reszte to te 1500 zl napewno ci nie starczy dobrej firmy system na przud kosztuje kolo 800zl ale nie badziewie!!! i tu patrzac dalej z tylu bym wszystko wybebeszyl bo teraz zazwyczaj sprzet audio to dobry system na przud w drzwi oczywiscie plus wygluszenie dobra jednostka sterujaca i oczywiscie najlepiej skrzynie basowa i wzmacniacz a patrzac na dzwiek napewno uzyskasz dobra jakosc dzwieku jezeli bedziesz mial dobry caly sprzet i radio to nawet techno na max vol nie bedzie harczec wszytko zalezy tez od ustawienia radia i regulacji wzmaka ja sadze ze przyzwoity sprzet to koszt okolo oczywiscie bez monaturzu i takich zeczy jak kable to 2500zl i bedziesz naprawde zadowolony ajk nie masz kasy to rub etapami a napeno sie nie zawiedziesz:) ja bym ci proponowal radio pionka a reszta JBL:D

JBL ? Czlowieku JBL to parodia za takie pieniądze- wiem bo miałem za ok 800zl. Ja polecam głosniki firmy HERTZ , Focal , Helix, Powerbass , DLS. Oczywiscie mowa tu o odseparowanym zestawie + jakiegos dobrego wzmaka , stare serie Sony są dosyć dobre jeżeli chodzi o stosunek cena/jakość. Ale to wszystko na nic jeżeli nie wygłuszysz pożądnie drzwi.Pozdrawiam

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
JBL są przereklamowane , stosunek ceny do jakościto pomyłka , na pewno bym ich nie kupił , płacić za nazwe , mija się z celem , stare serie nie te chinskie to były OK
  • 2 tygodnie później...