Skocz do zawartości

Sam naprawiam samochód - BMW serii 3 (typu E46)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dużo kosztuje, kup orginał i nie zawracaj głowy.

W sieci nie ma skanu, mnie by się nie chciało skanować książki za 40-pare zł.

Opublikowano
Wiem, że książka jest dobra (mam już do e30 i e36 i nie skany tylko org.) i mam zamiar ją kupić, ale właśnie na dziś potrzebuje sprawdzić kilka spraw, a nie mam czasu na czekanie aż łaskawie poczta lub kurier ją dostarczą, więc chciałem się dowiedzieć od Was czy może już w sieci gdzieś krąży i wcale nie miałem zamiaru zawracać głowy... :naughty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widzisz kolego mnie to akurat interesuje to sobie kupiłem co nie znaczy że bede zaraz właził pod auto i coś przy nim grzebał. Pozatym nie zadaje się wtedy lamerskich pytań typu ile wchodzi oleju albo jak ustawić zegarek...Jak bym tak do wszystkiego podchodził a po co mi to to auta też bym nie miał, są w końcu autobusy, tramwaje itd...

Pozdrawiam

Krzysztof
Opublikowano
Ja kupiłem ta ksiazke na allegro 60 zł plus 10 zł przesyłka, i powiem ze jest tam mnustwo rzeczy które sie naprawde przydaja, jesli ktos ma chodz troche pojecia o mechanice to spokojnie na podstawie zawartych tam informacji i co wazne tez zdjec mozna wykonywac podtstawowe wymiany, naprawy bo wiadomo ze laik nie bedzie wymieniał np dyferencjału na jej podstawie wiec naprawde polecam.