Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzydkie jak noc listopadowa!

Lepiej zostaw oryginalne lampy... albo kup oryginalne lampy xenonowe (soczewkowe)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
no calkiem niezle wygladaja .w nocy napewno duzo lepiej sie prezentuja!!?duzo motania z montazem?a jaki masz kolor bialy czy niebieski?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
no calkiem niezle wygladaja .w nocy napewno duzo lepiej sie prezentuja!!?duzo motania z montazem?a jaki masz kolor bialy czy niebieski?

dasz sobie radę z montażem i tylko białe , dużo pyło opisów na forum , myślę że rozwialiśmy wątpliwości co do lamp :mrgreen:

Opublikowano
no tak dzieki za pomoc!do mike 68 dobre zarowki tzn jakie?wiec zdecyduje sie na te ringi.na xenony mnie nie stac poprostu :oops:
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
no tak dzieki za pomoc!do mike 68 dobre zarowki tzn jakie?wiec zdecyduje sie na te ringi.na xenony mnie nie stac poprostu :oops:

Nie wiem jakie , wypadłem z tematu żarówek jakieś 3 lata temu ale jak miałem Audi A4 to zdecydowałem się na Philips GT 150 , polecane były na forum streetracing , kiedyś miałem Philips blue vision ale padały poza tym w śniegu i w deszczu nie były już takie dobre , nie kupuj przypadkiem jakiś 100 watowych , kup dedykowane 55w ale dobre np te GT150 ale poszukaj może w necie opini o żarówkach , zawsze coś trafisz

• 4 miesiące temu...