Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moze mi ktos powiedziec, gdzie zamontowac przekaznik zeby w E30 325 89 lampy soczewki mozna bylo uzywac 100 zarowek! bo niestety najpierw strzelaly mi bezpieczniki, zminilem na wieksze i przepalaja sie zarowki! slyszalem ze po zainstalowaniu przekaznika bedzie ok ale nie wiem gdzie on powinien byc!
Opublikowano
Dokładnie tak. 100W żarówka nie polepszy Tobie niczego, tylko wypali odbłysniki i narazi na zabranie dowodu rejestracyjnego. Polecam markowe żarówki np. Philipsa np. BV :cool2:
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png
Opublikowano
OSRAM SILVERSTAR polecam!!

.: www.tuning-studio.pl :.

ALUFELGI * LAMPY * LUSTERKA * NEONY * STROBOSKOPY

HAMULCE * TŁUMIKI * AMORTYZATORY * SPRĘZYNY * FILTRY * OLEJE

Opublikowano
tak jak radza koledzy :cool2: ,nie kombinuj tylko kup jakies firmowe np philips albo osram i koniecznie takie jak powinny byc czyli 55/60 bo chyba takie sa normalnie
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
Skoro kolega Puz odczuwa w E30 niedobór świateł mijania, to według mnie ich soczewki mają już uwiąd starczy.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Nie wiem jak Philips VisionPlus czy SilverVision czy cokolwiek innego, tylko nie Philips BlueVision: totalna porazka, tzn po prostu zwykle zarowki za 84 zeta (bo tyle mnie kosztowaly - poracha)... :duh: :mad2:
Opublikowano

Wlasnie chcialem swoje 3 grosze dozucic. Koledzy dobrze doradzaja, nie zakladaj 100 bo zniszczysz tylko swiatla, kup lepszej jakosci zarowy o nominalnej 55/60 i cisz sie jazda. Jesli nic nie widzisz, tzn ze juz miales 100, lub ktos przed toba takie stosowal. Niestety w takim przypadku bedzie potrzebna wymiana lampek, na nowe :?: lub w dobrym stanie uzywki.

Decyzja oczywiscie nalezy do ciebie, ja u siebie w e34 zmienilem cale lampy, i teraz moge powiedziec ze nastala jasnosc przed szachownica na masce.