Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanko (szczegolnie do wlascicieli e60 530d), jaki olej jest najlepszy do tego silnika i jakiego uzywacie bo dzis bylem w sklepie i powiedzieli mi ze musi byc jakis specjalny olej z filtrem czastek stalych :worried: niestety po 84zl za litr :jawdrop: z gory dzieki za info pozdr
Opublikowano

hmm, tak się zastanawiam, za 8l 200 zł , czyli 200 : 8 = 25 zł za litr, mam znajomego, który kupuje w hurcie, sprzedaje bardzo duże ilości i Castrol 5w-30 kosztuje go coś ok 30 zł za litr oczywiscie pewny olej bezposrednio od dytrybutora....

wiec nawet nie chce wiedziec co jest lane w te banki po 25 zl ( i przy tym jeszcze jakiś zarobek musi być ) może to jakiś minerał ?

kurna kupiłeś kawał auta jakim jest E60 i szukasz oszczędności tam gdzie nie powinienes, oliwe zmieniasz co 25.000 tyś lub co rok, więc to nie jest aż taki olbrzymi wydatek...

pozdr.

Opublikowano
no to już wychodzi po 33PLN :) a jak dodamy do tego przsyłke to nawet 36 PLN :)

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dlaczego nie polecacie 0w40? Osobiście się zastanawiam żeby go wlać do swojej e60 530d.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte