Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajomy, który czasem bywa w USA (niedawno sprowadził sobie stamtąd samochód), zaoferował mi pomoc w ewentualnym zakupie BMW - nowego lub rocznego. Interesuje mnie motor 3.0, teraz 272PS wczesniej 258 PS. Wchodzę na stronę http://www.bmwusa.com/ i widzę 328 230 horsepower :jawdrop: To jakiś błąd na stronie, brak aktualizacji czy co?
Opublikowano

Witam

czemu ,,bieda z nedza,, :?: Bierz 335i... iii nie bedziesz zalowal :twisted:

pzdr

Opublikowano
Aaa wlasnie mi sie przypomnialo, ze w USA rowniez byly sprzedawane 330i, tylko nie wiem czy w 2007, czy w 2008 zniknely z oferty, wiec jezeli myslisz o kupnie uzywanego- to bez problemu kupisz z trzylitrowym r6 bez turbo.
Opublikowano

tak tak ... polas sie na tansze z za oceanu a w europie go nawet nie zdiagnozujesz :]

poszukaj na forum, ludzie w przypadku awarii zeby dalo sie zdiagnozowac to najpier musza kupic komputer(wersja europejska) w ASO co tanie nie jest, i dobrze jak tylko na tym sie konczy :] ewentualnie wycieczka do jednego z kilku specow w polsce ktorzy wogole sprobuja sie za to zabrac :]

e36 318tds compact '95/e34 525tds touring '94/e39 525tds touring '97