Skocz do zawartości

harman/kardon + subwoofer ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez sie zastanawam gdzie to moze sie zmiescic... jednak nie podpadło mi do gustu ;)

wolalbym ten oryginalny od H/K

i teraz moje pytanie... czy ktos wie jak to zamontowac jezeli chodzi o instalacje ? bo pewnie sa jakies dodatkowe elementy instalacji? czy po prostu podpina sie pod korektor dzwieku Harmana ? tam w bagazniku po lewej...

Opublikowano
A aktualnie masz coś takiego ? To też przecież subwoofer a cena bardzo zbliżona więc pewnie jakość dźwięku również. Ja właśnie posiadam zestaw h/k z tym subwooferem z linku który podałem i nie narzekam raczej na jakość dźwięku choć muszę przyznać, że nie jestem jakimś zapalonym audiofilem ;)
Opublikowano
dokladnie takie cos mam... ale sie zastanawiam czy mozna jeszcze ten drugi dołozyc.. czy to było zamiennie... bo gdzies widzialem na otomoto ze koles mial w coupe wlasnie H\K + subwoofer napisane..;) wiec mnie to tez zainsporowało ;)