Skocz do zawartości

chip tuning 330d 204km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że nas opuszczasz, zamienilismy kilka słów.

Może kup chociaż E30.

O nie , byłem , jestem i będę TU , myślę o BMW ale w wersji cabrio E30 chyba bo to prawdziwe BMW było

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda, że nas opuszczasz, zamienilismy kilka słów.

Może kup chociaż E30.

O nie , byłem , jestem i będę TU , myślę o BMW ale w wersji cabrio E30 chyba bo to prawdziwe BMW było

Co racja to racja.

Zapewniam Ciebie że i tak wrócisz do BMW, terenówka sie szybko znudzi i zapragniesz prawdziwego samochodu :twisted2:

Czas pokaże...

Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oczywiście , narazie nie stać mnie byo na nowszy model , jeep przyda mi się do przyczepy a może nawet i lawety kiedyś

No myślisz po co ja po nocach hak mocowałem?!

- przyczepa: kład,

- laweta: E30 do zadań specjalnych,

:D

• 15 lat później...
Opublikowano
W dniu 11.12.2008 o 16:10, Mike68 napisał(a):

Nie masz racji

Wśród diesli można wybierać między starszymi silnikami z pompą wtryskową: czterocylindrowym 2.0 (136 KM) i sześciocylindrowym 2.9 (184 KM). Od 2001 roku BMW miało silniki z wtryskiem common rail: R4 2.0 (150 KM) i R6 3.0 (204 KM).

Co ty gosciu za glupoty piszesz haha ze niby 3.0d 184km bylo na zwyklej pompie 🤣🤣🤣 z e46 na pompie byl tylko 2.0d 136km reszta to juz common rail. Tyle ze 3.0d 184km i 204km roznily sie wtryskiwaczami turbina i pompa wtryskowa w 184km byla cp1 a w 204km byla cp3 r90. Do 184km wrzucasz wtryskiwacze z 204km albo z e60 530d 218km do tego turbo z e60 530d 218km euro3 na podcisnieniu wrzucasz pompe cp3 r90 i spokojnie z 184km robisz 300+hp 😁