Skocz do zawartości

Do właścicieli compactów 1.6i e36 m43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy wasze bunie potrafia przypalic gume z miejsca lub wyruszyc z miejsca z piskiem???Moja cos ma problem ???Moze mały silnik sam juz nie wiem....
Opublikowano
ja swoja i palilem i piski robilem ale to za slaby samochod do tego i zapewne cos sie spsuje u mnie zaczelo cos trzeszczec i nie mam pojecia co :mad2:
Opublikowano
Ja mam też BMW COMPACT E36 1.8 TI i też nie pali gumy nawet BMW 323TI COMPACT ma problem z paleniem gumy,do palenia gumy są najlepsze stare amerykańskie auta z śilnikami V8
Opublikowano
Ja mam M43B16 z podtlenkiem LPG i tez jak sie postara to "zajeczy" przy ruszaniu :) Wszystko jest kwestia transferu mas, jak wiadome srodek ciezkosci przy ruszaniu przesuwa sie do tylu a wtedy tylna os jest dociskana, dlatego do zerwania przyczepnosci w tylnonapedowcu potrzeba wiecej mocy niz w przednim napedzie gdzie przy ruszaniu os jest "podrywana" do gory. Pozdrawiam!
Opublikowano
Ja mam też BMW COMPACT E36 1.8 TI i też nie pali gumy nawet BMW 323TI COMPACT ma problem z paleniem gumy,do palenia gumy są najlepsze stare amerykańskie auta z śilnikami V8

nie no nie wierzę że Compact 94-00 1.8Ti (140KM) nie ruszy z piskiem,jesli nie rusza to ma poważny problem

SAm widziałem jak koleś 1.6i palił gume

u mnie problem moze leży w podporze wału :(

Opublikowano
darady ale musisz odrazu troche hamulcem po operowac, ogolnie nie radze po to bmw ma na tyl naped zeby nie mieszala tylko szybko startowala i jeszcze z kilku wzgledow
Opublikowano

nie no nie wierzę że Compact 94-00 1.8Ti (140KM) nie ruszy z piskiem,jesli nie rusza to ma poważny problem

SAm widziałem jak koleś 1.6i palił gume

u mnie problem moze leży w podporze wału :(

Jak to ma problem czas od 0-100 9sek zmieżony profesjonalnie predkość maksymalna 215km/h mi chodiło o palenie z łatwością a nie jakieś oszołomskie cuda wyprawiać żeby tylko paliło gumę to nawet malucha można zmusić do palenia gumy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.