Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie mam chyba jakąs specjalną wersje ponieważ mam oryginalne nagłosnienie MBQUART głosniki mają po 13 cm srednicy i nie potrzeba nawet subwoofera pytanie jest takie czy to było fabrycznie montowane ??
Opublikowano
Dla mnie ciekawostka jest skad sie wzial Twoj wniosek ze nie potrzeba subwoofera. Kazda, nawet najlepsza instalacja powinna byc uzupełniona w glosnik niskotonowy by zapewnic odpowiednia dynamike dzwieku. A moze po prostu masz male wymagania i wystraczy Ci ze "cos tam gra"...
Opublikowano
nie chodzi o to ze mam małe wymagania zawsze miałem suba w aucie ale niedawno kupiłem betke i ma tam zamontowane te głosniki i wygląda to tak jak by to fabrycznie było zrobione i chciałem sie dowiedziec czy ktos tez ma takie cos :) a pozatym poczytaj sobie o głosnikach mb quart to moze zrozumiesz dlaczego pisze ze nie potrzeba subwoofera hehe
Opublikowano

Ja w swoim mam w drzwiach MBQuart z przodu nie wiem co ale trzeba zmienic

z tylu posiadalem NOKIA wiec zostaly zmienione na JBL GTO plus przejscie na 16/6 wiadomo pudlo bagażnik wiec glosnik musi miec moc te przednie kolo nog do wymiany reszta gra swietnie :)

trzesie calym autkiem :)

Opublikowano
ja swoją kupiłem niecałe 2 tyg temu mam w drzwiach mbquart i z tyłu mam taką zabudowe cała która wygląda jak by to fabryka robiła i do tego jescze jak otworze bagarznik to są przymocowane od spodu dwie zwrotnice mb quart :P
Opublikowano
hehe narazie jestem w norwegii i nie mam mozliwosci wrzucenia fotki ale jak tylko bede miał to wrzuce pozdro :mrgreen:
Opublikowano
hehe narazie jestem w norwegii i nie mam mozliwosci wrzucenia fotki ale jak tylko bede miał to wrzuce pozdro :mrgreen:

To w Norwegi aparatów fotograficznych nie ma i internetu? :) Boże, są kraje w europie biedniejsze od polski.