Skocz do zawartości

Wymiana uszczelki szyba -przód

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jestem z Wrocławia, jak uda Ci sie wymienić tą uszczelkę to daj cynk gdzie i za ile to tez podjade bo tez mam taka sparciala (co jak dla mnie swiadczy ze auto od poczatku bez wymiany szyby jezdzi i bylo garazowane pod chmurka)
Opublikowano
niestety tez mnie czeka wymiana tej uszczelki bo wyglada jakby byla wygryziona przez myszy a na dodatek powyzej 100km/h zaczyna robić sie glosno
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Czesc! Niestet musisz ta szybe wyciagnac, mimo ze jest to tylko uszczelka ozdobna. Ale masz szczescie, ze to nie Passat B4. Poszukaj jakiegos dobrego warsztatu, ktory nalezycie wymieni uszczelke i poprawnie wkleji ponownie szybke. Powodzenia