Skocz do zawartości

Trzesie sie silnik;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, co moze powodowac wastrzasy auta na luzie. objawy są gdy silnik jest cieply i stoje np na siwatlach to telepie delikatnie, silnik niby chodzi równo, chociaz czasami zdarza mu sie gubic wolne obroty.spada do 500 rosnie do 1000 i tak pare razy. To ta sama przyczyna?

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano
Posiadasz instalacje gazową ?

miałem podobne objawy jak kolega. mam instalację. jak za bardzo poszalałem to potrafiło przez kilka minut potelepać silnikiem. co może być przyczyną???

Opublikowano
mam samochód od pół roku i zdażyło mi się może zde 2 razy. jakieś 3,4 miesiące temu. musze powiedzieć to incydentalne przypadki są. potem wszystko było dobrze. zatrzymałem się....poczekałem wkurzony......odpaliłem i wszytko było oki.
Opublikowano
u mnie problem ciaglego "telepania" na luzie jest od wczoraj natomiast z szlejacymi obrotami jest od pol roku, zdarza sie to 3-4 razy w tygodniu. zalezy jak jej sie podoba. Natomiast od wczoraj caly czas sie trzesie, nawet jak obroty sa stabilne

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!