Skocz do zawartości

Kierownica wielofunkcyjna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam E39 523i z 99r, mam zwykła kierownicę która jest już wytarta i nadaje się do wymiany.

Pytanie czy można wsadzić wielofunkcyjną? Trzeba coś dorabiać, przerabiać itp.

Pozdrawiam :)

MatrixXXL

523i 99r.

Opublikowano
W karcie pojazdu jest 30.06.1999 jako data chyba produkcji. Na wyposazeniu mam OBC (chyba ten bogatszy-pokazuje temp, dystans, średnie spalania i predkości), radio mam Bussines CD.

MatrixXXL

523i 99r.

Opublikowano

Jak będziesz kupować poduszkę z guziorami, to zwróć uwagę, aby obsługiwały to co masz w aucie. Jak np nie masz telefonu, a będzie guzik do jego obsługi, to będzie on bezużyteczny. Nie mam pewności, ale panele z guzikami można wymieniać i nie jest to z tego co wiem aż taka inwestycja. Podczas zakupu poduszki zwróć też uwagę, aby była dwustopniowa/dwunabojowa (fotkę rewersu znajdziesz w linku, który Ci podałem 2 posty wyżej). Jakbyś miał jakieś problemy lub potrzebował schematów to wal, mam WDS i mogę Ci wysłać na skrzynkę lub podłączyć tutaj.

pozdrawiam

thenygoos

P.S. Jak auto będziesz miał sprzed 03.1999 to prawdopodobnie będziesz jeszcze zmuszony do wymiany taśmy kierownicy, ale to się okaże jak zdejmiesz poduszkę. W moim "zrób to sam" jest na tyle dużo fotek i objaśnień, że każdy przy ich pomocy jest w stanie zrobić samemu MF. Aha! Jakbyś potrzebował konektorki zostało mi i mam jeszcze kilka i mogę Ci wysłać 4Free...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Pierwsza rejestracja jest w marcu 2000r, a produkcja tak jak pisałem 30.09.1999. Czy istnieje możliwość ze instalacja pod multi już jest i wystarczy tylko kupić takową czy trzeba robić tak jak ty napisałeś?

Wogóle jak możesz to podaj gg albo napisz na moje mam kilka pytań 1796566.

MatrixXXL

523i 99r.