Skocz do zawartości

Ile jeszcze w baku po zapaleniu sie kontrolki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzieki bo nieraz sie schizowałem ze nie dojade do domu

Nie zaleca sie jezdzic na rezerwie lub blisko 0 bo moze sie zassac lekki syfek z dna ... lub ewnetualnie jakas woda..

Na przyszlosc instruckja w dlon, od deski do deski i sporo wiedzy wpadnie do glowy :)

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Popieram przedmówców!!

Kolego nigdy ale nigdy nie próbuj jazdy na rezerwie bo źle to się może skonczyc!!!!

ja tak ostatnio jechałem i zapowietrzyla mi sie pompka paliwowa i niestety spotkał mnie hol!!!

Wiec ucz sie na cudzych błedach a nie na swoich!!!!

Opublikowano

ja to poniektórych czasem nie rozumie, maja takie ładne dobre i drogie bryki i na rezerwie jeżdzą prawie do konca z duszą na ramieniu :mad2:

to ja nawet najpóźniej tankuje gdy mi sie dopiero ledwo co zaświeci rezerwa :worried:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
ja to poniektórych czasem nie rozumie, maja takie ładne dobre i drogie bryki i na rezerwie jeżdzą prawie do konca z duszą na ramieniu :mad2:

to ja nawet najpóźniej tankuje gdy mi sie dopiero ledwo co zaświeci rezerwa :worried:

Ostatnio jak lalem do E36 to gosc do nowego Audi A6 kombi, najnowszy model, wypicowany itd, zalal za 7 zl z hakiem :) wiec roznie to bywa- Polska :) tylko sa 2 opcje, zalal do pelna, albo zeby mu sie wskaznik odkleil od zera .

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

oki. teraz narażę się na wyszydzenia, śmiechy i ogólne potepienie!:)

trafiło mnie raz niedawno! bez kasy.........karty........i oczywiście na rezerwie wyjechałem z domu. nie myślałem że kiedykolwiek mi sie to przydaży ale zabrakło mi wachy!!!! oczywiście stanęła mi bunia 100 m przed domem. fuck! co robić? co wymienić? co sprawdzić??? pompa mogła się nadwyrężyć? filtry powymieniać??? proszę o poradę co robić po takim wypadku. zasadniczo to zawsze dbam o samochód i zawsze po jakiś przygodach staram się usunąć skutki z nawiązką. z góry dzięki za porady!!!! ;)

Opublikowano
Hej. Bez przesady. Jak tankujecie bak do pelna to raczej syfu na dnie nie bedzie wymiesza sie z nowym paliwem. Jesli stanie samochod bez wahy to odrazu poma wstepna ta w baku nie siadzie. chyba ze jezdzicie caly czas na rezerwie(aczkolwiek pompa zanuzona jest w specjalnym pojemniku z zaworkiem i przez caly czas jest w paliwie). Jak samochod stanal z braku paliwa to zatankowac przekrecic kluczyk poczekac chwilke. wylaczyc jeszcze raz wlaczyc stacyjke i tak z 3 razy. pompa wstepnego wszystko zalatwi i silniczek po takich zabiegach odrazu zaskoczy