Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pod silnikiem jest takie coś co po lewej i prawej stronie ma taką gume (to chyba od wspomagania jakaś przekładnie). I teraz jak ruszam tym ciękkim z lewej strony to ma luz,a z prawej niema. Co trzeba wymienić? A może wystarczy coś dobic lub dokręcić pod tą gumą?
Opublikowano
koledze chodzi zapewne o drązki kierownicze.Jesli sie rusza to masz luz na drązku,zalecana wymiana drazka lub drązków nie jestem pewien ale chyba na 1 strona składa sie z 2 częsci drązków chyba ale pewien nie jestem.
Opublikowano
koledze chodzi zapewne o drązki kierownicze.Jesli sie rusza to masz luz na drązku,zalecana wymiana drazka lub drązków nie jestem pewien ale chyba na 1 strona składa sie z 2 częsci drązków chyba ale pewien nie jestem.

Moze być końcówka drążka, sam drążek lub przekładnia moze miec luz.

Opublikowano
No właśnie oto chodziło. I teraz niewiem czy mam kupić sam drążek,całą przekładnie czy moze drążek mocowany jest w przekładni na jakimś wymiennym elemęcie? A może wystarczy coś dobić lub dokręcić?
  • 2 tygodnie później...