Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Facet ogladal LandRovera LR3 -discovery, NIssan Murano , Infinity

BMW X3 2005r. 3.0 225KM 44 tys mil cena 20950$

ale o co chodzi , wyglada zew. roznie bywa kazdy ma inny gust moze troche bardziej kwadratowe, ale zeby mowic , ze BMW jest z minionej epoki stylistycznie? :jawdrop: ze plastikowo w srodku? :jawdrop: kiedy wszystko jest ze skory , z mikkimi plastikami. Chociaz Kornacki go bronil-na jakos wykonania, materialy, brak sladow zuzycia....a ten ze NIE , NIE I juz

bezguscie...

Opublikowano
też to z przykrością oglądałem :mad2: możesz napisać co wybrał na koniec programu bo do końca nie dotrwałem.
Opublikowano
Nie znam modelu X3, ale kiedys rozmawialem ze znajomym pracujacym w salonie BMW i mowil ze X3 faktycznie ma kiepskie plastiki... jak jest nie wiem, nigdy w nim nie siedzilem.
Mariusz
Opublikowano
On powiedzial ze nie podobaja mu sie BMW - wybral Landrovera :D .Wogole w calym programie jezdzil po bmw.

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Opublikowano
Nie wiem po co czepiać się czyjegoś gustu, skoro nawet niektórzy fani marki (np. ja ;] ) uważają, że X3 wygląda obleśnie. Od środka nie miałem okazji oglądać, ale gdyby okazało się że faktycznie plastiki są tandetne to nie bardzo bym się zdziwił; tak to jest gdy koncern znacznie poszerza swoją ofertę i jakość przechodzi w ilość.
Opublikowano
Infinity pochawlil za to ze ladniejsze od Murano a w zasadzie to samo - auto klon, Landrover wygral a BMW ostatnie......o dziwo nie sadze aby porownywac discovery z X3 , sa to nieporownywalne auta w swej klasie jak dla mnie. No ale Kornacki chcial naswietlic rozne typy, sposoby wykonania i odmiennosc marek. jak dla mnie to byla totalnie uprzedzonego stereotypem goscia, bo nieobiektywnie jest ocenic juz cos kiedy sie nawet nie wsiadlo ani nie przejechalo. No ale mi chodzi dalej o ta ocene Tandetnosci wnetrza- wykonania.
Opublikowano
X3 to chyba z Freelanderem mozna co najwyzej bezposrednio porownywac, a nie z Discovery. Nie jezdzilem tym drugim, natomiast odnosnie pierwszego (model 2007) to tam jest dopiero plastik-fantastik :jawdrop:
Opublikowano
Zgadza sie - X3 ma sredniej jakosci plastiki. W ogole jakosc materialow w calym aucie jest srednia. Jednak nie jest duzo gorsza niz w innych nowych modelach BMW. Za to przy jakosci wykonania i uzytych materialow w e38, to X3 naprawde sporo brakuje, ale za to milo sie tym jezdzi, ma czesto przydatny na polskich bezdrozach naped 4x4 i swietne, wrecz rewelacyjne fabryczne naglosnienie.