Skocz do zawartości

Jak przeprowadzić kabel??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem a w wyszukiwarce nie mogłem znaleść odpowiedzi na moje pytanie. Otóż w moim aucie chce przeprowadzić antenę z kabiny do bagażnika ale mam kanapę nie dzieloną i wogóle nie da się jej położyć jest jakby na stałe w jednej pozycji. Zaglądałem i nie da rady przeprowadzić kabla z antenka :( Czy ktoś może mi doradzić jak dostać się do bagażnika żeby przeprowadzić kabel?????Pozdrawiam.
Opublikowano
nie wiem jak w e46 ale w e36 sedan możesz zdjąć oparcie kanapy, odciągamy je do siebie u góry aż wyskoczy z zaczepów i unosimy do góry :D , pod oparciem w tej ścianie masz wiele otworów także takie gdzie fabrycznie przechodzą przewody.
Opublikowano
Da się ściągnąć. Jest na takich samych zaczepach jak dolna. Najpierw oderwij u góry koło zagłówków a potem ciągnij do góry bo z boku są takie dryty które wchodzą w dziurkę :twisted2: ale mi sie napisało :duh: jak otworzysz drzwi tylne i pociągniesz do góry siedzenie to zobaczysz.
Opublikowano
i jak w koncu uda Ci sie sciagnac to oparcie.. tak jak kolega wyzej napisał... masz tam taka gume w ktorej ida wszystkie kable do bagaznika... i tymze otworem ciagniesz kabel od CB np. i po kłopocie ;) Jak miałem sedana to tak miałem zrobione :P