Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co oglądałem to ten "zyklon" (chyba pierwszy link) sprzedaje całkiem sporo niezłych samochodów więc jest prawdopodobieństwo, że nie wciska szrotów, reszta do oglądnięcia bo ze zdjęć dużo sie nie dowiesz.

PS. Chyba chodzi Ci o różnicę między R6 a V8 :D

Opublikowano
z tego co oglądałem to ten "zyklon" (chyba pierwszy link) sprzedaje całkiem sporo niezłych samochodów więc jest prawdopodobieństwo, że nie wciska szrotów, reszta do oglądnięcia bo ze zdjęć dużo sie nie dowiesz.

Widziałem dwa auta z kupione w tej firmie. Wg mnie na zdjeciach wygladaly super w praktyce juz znacznie gorzej. Oczywiscie nie mowie ze wszystkie takie maja, moze tylko te ktore ja spotkałem.

Opublikowano
Nooo.... jeśli chodzi o różnicę w utrzymaniu V8 i V6 to jest istotna :mrgreen:... Ciekawe tylko o jakim motorze V6 myślisz... tj. od jakiej marki auta...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
u tego gościa zyklon byłem oglądać kiedyś E38-totalny złom a gosć zachwalał ze lala to samo było z audi A8 4.2.Teraz już bym do niego nie pojechał oglądać auta

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

PS. Chyba chodzi Ci o różnicę między R6 a V8 :D

Na każdej aukcji ZYKLON podaje inny nr telefoniczny dot konkretnego samochodu - wejdz na stronę o nim i zobaczysz ze nie zajmuje się handlem samochodami tylko robi zdjecia i wystawia je na allegro :)

Pozdr

PS

Widziałem ostatnio E46 2.0d 2002 :) z zewnatrz igła w środku również auto przywiezione z Włoch przebieg 470 tys. zg z licznikiem natomiast ostatni wpis w ksiazce przy 190 tys sprzedawca powiedział ze bedzie miała 250 tys za 2 dni o 0-100 jakies 25 s !!!! zero przyspieszania zero elastyczności jednym słowem silnik wrak

brokat_