Skocz do zawartości

523i sedan - nawiew na tył - ciągle zimne powietrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyszukiwarka chyba cos szwankuje (przy okazji...) - nie pokazuje mi nic, ewentualnie wszystkie nowe posty - stad nie wiem czy juz zagadnienie bylo poruszane i wklejam nowy post....

Tak sie zastanawiam - a wczesniej nigdy nie zwrocilem uwagi. Czy na tylny nawiew (kratki w tunelu srodkowym) zawsze powinno isc tylko zimne powietrze? Ewentualnie jak ustawic cieple, tudziez co sie zepsulo ze owo cieple nie leci :) Jakos specjalnie mi to nie przeszkadza, bo zamykam nawiew i sam przedni nagrzeje jak powinien...

Na climatronicu mam 22 ustawione na obydwie strony, z przodu grzeje jak powinno - tyl dmucha chlodnym (ale calkiem zimne to to tez nie jest) ... :) Zima idzie - boje sie ze mi Syn zmarznie :)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
no wlasnie mam wersje bez tego pokretla regulacji :) to juz wszystko wiem teraz. dzieki za opdowiedz, temat mozna zamknac.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
Czy zaglądaliście kiedykolwiek do instrukcji obsługi auta, jest to łopatologicznie przestawione co i z których nawiewów idzie. Grzanie na tył jest zapewniane tunelami pod fotelami przednimi, a wentylacja tyłu tunelem środkowym któym jest dostaczane świerze lub w przypadku użycia klimy schłodzone powietrze (pomijając opcję z możliwością regulacji ale ona działa wówwczas jak kratka środkowa na desce - praktycznie ogranicza wianie ale ciepła za bardzo to się tam nie odczuje).
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM

JA MAM TEN SAM PROBLEM. U MNIE NATOMIAST NIE MA REGUATORA CIEPLE/ZIMNE ! CO W ZWIAZKU Z TYM ?

PROBLEM DRUGI, NAGRZEWA MI TYLKO POL SAMOCHODU, LEWA STRONE A NA PASAZERA LECI ZIMNE POWIETRZE, CO TO MOZE BYC ?

POZDRAWIAM

Opublikowano
WITAM

JA MAM TEN SAM PROBLEM. U MNIE NATOMIAST NIE MA REGUATORA CIEPLE/ZIMNE ! CO W ZWIAZKU Z TYM ?

PROBLEM DRUGI, NAGRZEWA MI TYLKO POL SAMOCHODU, LEWA STRONE A NA PASAZERA LECI ZIMNE POWIETRZE, CO TO MOZE BYC ?

POZDRAWIAM

elektrozawory?

www.alltech24.pl - oświetlenie led, xenon, ringi ccfl, markery led, pokrowce samochodowe, przetwornice napięcia, lampy robocze led

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=160bfe16170114a1][img]http://images41.fotosik.pl/1246/160bfe16170114a1m.jpg[/img][/url]