Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, proszę o małą podpowiedź w następującej sprawie, w moim e32 z otworów nawiewu cały czas leci gorące powietrze niezależnie od ustawienia pokrętła. Na zimnym tez leci gorące powietrze. Podejrzewam że to miecz padł ale nie jestem pewien, co tym myślicie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przykro mi to znów napisać, ale zadanie tego pytania świadczy o kompletnym uwaleniu z pały zasad tego forum. Zagadnienie to było wałkowane na dziesiątą stronę wiele, wiele razy. Wystarczy użyć wyszukiwarki. Jak nie forumowej, to google. Wyskoczą posty z tego forum.
Opublikowano
Przykro mi to znów napisać, ale zadanie tego pytania świadczy o kompletnym uwaleniu z pały zasad tego forum. Zagadnienie to było wałkowane na dziesiątą stronę wiele, wiele razy. Wystarczy użyć wyszukiwarki. Jak nie forumowej, to google. Wyskoczą posty z tego forum.
potwierdzam :search:
Opublikowano

BANOL nie bądź taki mądrala jakbym coś sensownego znalazł na forum na ten temat to nie pisałbym tu bez sensu, jest tylko pare wiadomości ale nie do końca odpowiadają na pytanie.

Opublikowano

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=45137&postdays=0&postorder=asc&start=0

http://www.autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11988&highlight=&sid=bc20900c7270f2ac0a5706c6871f9895

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?p=62199&sid=a0e47bf0eea93c158ec0ded883c2a677

Będę mądrala, bo ignorancję trzeba tępić. Zwłaszcz, jeżeli w ciągu pięciu minut znajduję trzy posty praktycznie wyczerpujące temat. Rozumiem, że trzeba Panu stworzyć kolejny? Żenada. :mad2:

Opublikowano
A TEN ZNOWU SWOJE, JA PIE......

Nie jestes chłoptasiu administratorem żeby mnie pouczać.

ADRIANN, skoro bardzo chcesz, to pouczy Cie moderator.

Po pierwsze: zlamales regulamin forum BKP, mowiacy o tym, ze na na tym forum nie przeklinamy.

Po drugie: za obrazanie innych uzytkownikow forum i wycieczki osobiste do nich skierowane, jak i za przeklenstwo dostajesz ostrzezenie.

Po trzecie: Banol ma racje - ten temat byl walkowany wiele razy, wystarczylo sie wysilic i troche poszukac.

Zalozenie kolejnego takiego tematu robi tylko balagan i utrudnia szukanie nastepnym, ktorzy beda mieli podobny problem.

Pouczenie dotarlo?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i