Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno zakupiłem moje pierwsze bmw w życiu.

I teraz pytanie co oznacza taki zapis:

BMW 530d typ 560L nie mam pojęcia, jeśli ktoś może to rozszyfrować byłbym wdzięczny, dodam że rocznik październik 2004, wersja kombi.

Drugie pytanko to, jak rozszyfrować wyposażenie tego auta? bo przyznam że sam nie wiem co ono ma ( tak to jest jak się kupuje auto zagranicą hehe )

Pozdrawiam

Opublikowano
Musisz przejechać się do ASO BMW z dowodem rejestracyjnym samochodu to Ci rozszyfrują wyposażenie i może historię auta (zależy skąd sprowadzane i czy było serwisowane w ASO)
Opublikowano

To prawdopodobnie też było serwisowane w ASO, więc nie będzie problemu z odczytem historii auta.

Objętość bagażnika w touringu to chyba coś ok. 460l, może jak coś rozłożysz to wychodzi 560l :lol: :lol:

Gdzie jest to napisane? W dowodzie rejestracyjnym?

Opublikowano
też tak miałem ale w sedanie i wtedy to by maiło jakiś sens np. 5-bo piatka :D 60, bo E60, a L bo limo, ale kolega pisze że ma kombi więc tego nie rozumiem :?