Skocz do zawartości

Problem z utrzymaniem jazdy na wprost....(straszne bujanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam od pewnego czasu autem strasznie mi buja ze jezdze od krawerznika do srodka drogi i na odwrut...!!!masakra strach przekraczac 100km/h bylem sprawdzic amory i niby maja 70% wiec jak nie to to co to moze byc????
Opublikowano
witam od pewnego czasu autem strasznie mi buja ze jezdze od krawerznika do srodka drogi i na odwrut...!!!masakra strach przekraczac 100km/h bylem sprawdzic amory i niby maja 70% wiec jak nie to to co to moze byc????

można zaczac od banalne sprawy czy ty przypadkiem nie lubisz sobie chlapnąć przed jazda ?

Opublikowano
napisz czy wozi ci przód czy tył?? zapewne masz coś w zawieszeniu wybite, ewentualnie geometria się popsuła, nie walnąłeś ostatnio w jakiś krawężnik bokiem, czy coś podobnego
Opublikowano
Znajomy miał ten sam problem w E34 po wymianie amorków, jak sie okazało te amorki które założył były do bani....
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

można zaczac od banalne sprawy czy ty przypadkiem nie lubisz sobie chlapnąć przed jazda ?

Hahaha.... temat stary, ale się uśmiałem jak to przeczytałem.... :cool2: :D

Powiem że objawy w 100% na to wskazują :twisted2:

Komu bimer dużo pali? :)

BMW BRUTUS to dopiero smok: