Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ogrzewanie raz działa a raz nie. Podczas jazy dmuchało ciepłym powietrzem na szyby,przełączyłem na chwile nawiew z szyb na przednie panele,powiało chłodem,kiedy spowrotem przełaczyłem na szyby już ciepłego niebyło. Na drugi dzień rano ciepłe powietrze znowu zaczeło działać.Wiek ktoś może co może byc przyczyną takiej usterki?
Opublikowano

Na 99% problem tkwi w elektro-zaworze. Jak masz klime to są dwa. Czasami jak się zatnie to popukanie w nigo pomoże. Najlepiej je wymontować i przeczyścić - naprawić.

Temat wielokrotnie poruszany na forum :search:

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Owszem poruszany,przekopałem z 40 tematów o ogrzewaniu,jadnak w żadnym nieznalazłem odpowiedzi. Niemam klimy. Gdzie znajduje sie ten zawór? Bardzo mile widziane jakieś zdjecie poglądowe.
Opublikowano

Takie coś obok serwa w głebi z kabelkiem?

/Poruszałem troche tym przewodem tam w głębi i działa:) Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Popukaj jeszcze młoteczkiem w sam zawór , na włączonym i potem na wyłączonym ogrzewaniu.

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Owszem poruszany,przekopałem z 40 tematów o ogrzewaniu,jadnak w żadnym nieznalazłem odpowiedzi

To powiem ci kolego iż albo ci się szukac nie chciało albo nie umiesz sprecyzować sobie wyszukania tak - aby uzyskac odpowiedź na pytanie.

Sam niedawno opisywałem co zrobić gdy brak jest ogrzewania!!!.

Natomiast najłatwiej jest napisac nowy temat i podpisać "szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi".

Pzdr,

P.S. Jesli do elektrozaworu dostał się kawałek oringu to trzeba rozwbrać i przeczyścić.

Opublikowano
Potwierdzam.Po przekopaniu kilkunastu tematów szukanie mi sie znudziło i sie do tego przyznaje.I co?Stało sie coś złego kiedy ten temat założyłem? A ogrzewanie juz zrobiłem :)
Opublikowano
Potwierdzam.Po przekopaniu kilkunastu tematów szukanie mi sie znudziło i sie do tego przyznaje.I co?Stało sie coś złego kiedy ten temat założyłem?

Jesli każdy z nas będzie tak samo podchodził do tematu i każdy z nas założy temat o ogrzewaniu to poprostu zrobi się 25000 postów o tym samym. Chyba nie o to tutaj chodzi???

A ogrzewanie juz zrobiłem :)

Chwała ci za to - oby działało jak najdłużej