Skocz do zawartości

PYTANIE O SKRZYNIE AUTOMAT,ALBO NAWET KOLEJNY PROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PANOWANIE, MOZE KTOS PODOBNEGO PRZERABIAL MAM OKAZJE KUPIC E38 4.4l za smieszne pieniadze tyle ze klient mowi Iz slizga sie 2 bieg, jak sie zagrzeje skrzynia, ja mialem podobnie w e32 ale na zimnym przeciagala,Gosc mowi ze nie jest tak zawsze, ze czasem wyskakuje komunikat getriebe... zgasi auto, pozniej zapali i jest ok, nie wiem ile jest w tym prawdy, jest tylko problem z 2 biegiem reszta podobno przezuca bezproblemowo,jest to jakas pierdla czy kwalifikuje sie wyjac skrzynie na ,,stol,,??
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano

raczej skrzynia do roboty - dzieje sie tak na cieplym bo cieply olej ma mniejsza gestosc ... pewnie tarczki do wymiany + uszczelki itp.

jak cena dobra to dolicz do niej koszt naprawy skrzyny lub zakup innej+ montaz... moze sie oplaci z tym bawic ...

Opublikowano

Dołączam się do przedmówców. Kupowanie E38 co do której już na wejściu są potężne koszty do poniesienia nie jest najmądrzejszym rozwiązaniem. Szkoda nerwów. Naprawdę chcesz (niesłusznie) szybko zmienić zdanie o tej marce...

Tylko spokój może nas uratować :cool2:

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
cena jest 15 tys za 97rok full opcja + sekwencja, jestem w stanie sie zapozyczyc ale czy warto, a moze moja 750i jak nikt nie kupi to ,,restaurowac,,
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano
cena jest 15 tys za 97rok full opcja + sekwencja, jestem w stanie sie zapozyczyc ale czy warto, a moze moja 750i jak nikt nie kupi to ,,restaurowac,,

Możesz wziąć moją: 728i, 98r, pewniak do jazdy, bardzo dobry stan, cena 30000zł :)