Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od niedawna jestm posiadaczem 530d e60 i mam zamiar wymienic olej jaki powinienem kupic i ile a ipodobno jest jakis filtr przy odmie czy jego tez powinienem wymienic

z góry dzieki

Opublikowano
To chyba nie tak. Jak są wpisy serwisowe i kluczyk gada (w ASO) to trzeba wymieniać zgodnie z komputerem no i poczytać instrukcję i wszystko bedzie jasne. Jak kupiłeś z niewiadomego źródła i bez historii serwisowej to... mnie wystarczy...
PawełH
Opublikowano

tylko nie jedź do jakiś mechaników co robia wszystko bo tylko krzywdę zrobisz autu i na koszty sie narazisz

Masz cała historie auta a wiesz dlaczego bo ktoś przed Tobą do ASO jeżdził pomyśl nad tym

hej

Opublikowano
Ja jednak proponuje ASO bo wymiana oleju z filtrem to koszt jakies +,-850zl no i masz wpis z przebiegiem w ksiazke a to chyba wazne przy odsprzedazy no i jak wezmiesz pod uwage ze na oleju tym robisz 30tyskm to calkiem nie duzo sie placi.A co do innych uslug w ASO to tez nie zawsze jestem za. pozdrawiam :wink:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja zalewam VALVOLINE, nie twierdze ze Castrol jest najgorszy ale absolutnie nie uważam go za najelpszy :) A tak BTW pierwszy olej syntetyczny zdaje sie wymyślił AGIP.