Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Szukałem ale nie znalazłem.

Mam zwykły telefon w aucie i nie moge go uruchomić na wyswietlaczu są tylko czarne kwadraciki jak podniose słuchawkę to słychać cały czas pisk w głośniczku jak nacisne klawisz z takim kółeczkiem to w radiu(głośnikach) coś strzeli nawet nie znam modelu telefonu bo nie wiem gdzie to jest napisane

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, ja zawiozłem telefon do elektronika co bawi sie w takie rzeczy no ale niestety nie zrobił;/ Trzymał go pare dni ale nie doszedł co jest zepsute...kurde chyba nie zostaje nic innego jak kupic drugi. pozdro
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, podepne się pod temat, dzisiaj kupiłem E39 530D i ma na wyposażeniu telefon w podłokietniku no ale nie wykazuje oznak życia... Karte SIM wkladalem juz na wszystkie sposoby, w bagażniku też ale telefon nie chce się włączyć. Jak przełącze na telefon na desce rozdzielczej to mi gaśnie ten długi wyświetlacz gdzie powinny być cyferki i zostaje tylko godzina... Powinny się chyba jeszcze świecić lampki przy tym przycisku bo są chyba 3 ale żadna nie świeci... Sprawdzałem bezpieczniki w bagażniku i wszystkie są sprawne... Może mi ktoś pomóc co może być nie tak?
Opublikowano
A moze ktos podpowie skad wychodzi i jak wyglada kabelek od mikrofonu w podsufitce ? :) Okazalo sie ze wszystko dziala tylko mikrofonik mam niepodlaczony i jakos mnie korci to naprawic :D :modlitwa:
NO BMW - NO FUN !!!