Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A wie ktoś jak w ogóle działa ten alarm ? Miga kierunkami przy zamykaniu i otwieraniu ale np. zostawiam otwarte okno wkładam rękę macham i nic się nie dzieje....może mam tylko centralny zamek ?
Opublikowano
Może masz tylko czujnik wstrząsowy a nie ultradzwięki lub mikrofale :wink:

Chyba tylko centralny mam, bo klepałem po aucie i nic.

Opublikowano
A masz powiadomienie awaryjnymi o zamknięciu? jeśli nie to na komputer i zaprogramować tą funkcje.

mam potwierdzenie awaryjnymi ale tylko przy zamykaniu z pilota a

jak pozniej otwieram kluczykiem to alarm wyje

Opublikowano
Polecam lekturę instrukcji obsługi

Nie mam alarmu, miga tylko przy zamykaniu i otwieraniu, jeśli jest to nie idzie go wzbudzić.

Opublikowano
A wie ktoś jak w ogóle działa ten alarm ? Miga kierunkami przy zamykaniu i otwieraniu ale np. zostawiam otwarte okno wkładam rękę macham i nic się nie dzieje....może mam tylko centralny zamek ?

To normalne zachowanie, że przy otwartym oknie i zamknięciu auta, alarm nie będzie reagował na machanie wewnątrz samochodu. U siebie po zakupie samochodu też sprawdzałem, czy alarm jest i starałem się puknąc go tu i tam i nie wyło. Wsumie dobry patent, że nie jest aż tak wyczulony, że na każde musnięcie reaguje. Zostaw uchyloną maskę i zamknij auto, po 30 sek powinien alarm dac o sobie znac. Sprawdź też, czy przy lusterku wstecznym po 30 sek od zamknięcia mruga czerwona lampka. Zresztą fixxxer1 najlepiej chyba jak mógł pokazał jak alarm powinien się zachowywac...

Pozdrawiam i oby alarm nigdy się nie przydał!

///Mpower
Opublikowano
Sprawdź też, czy przy lusterku wstecznym po 30 sek od zamknięcia mruga czerwona lampka.

Nic nie miga, nie mruga nigdzie.

Nie wszystkie beemki mają alarm, ja zapewne nie mam.

Opublikowano

W takim wypadku trzymam kciuki, żeby jak najdłużej a najlepiej nigdy ten alarm, co go nie ma się nie przydał... Niestety nie jestem w stanie podpowiedziec Ci za ile dozbroisz swoje autko.

Pozdrawiam...

///Mpower
Opublikowano
W takim wypadku trzymam kciuki, żeby jak najdłużej a najlepiej nigdy ten alarm, co go nie ma się nie przydał... Niestety nie jestem w stanie podpowiedziec Ci za ile dozbroisz swoje autko.

Pozdrawiam...

Spoko, mam samodzielnie zrobione odcięcie, na tyle sprytne że nie odpalisz jak nie wiesz gdzie kliknąć a próba spięcia "na krótko" wywali główny bezpiecznik. Myślałem tylko że jak miga kierunkami przy zamykaniu/otwieraniu auta to może jest i fabryczny alarm.