Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a czemu ma nas martwić :jawdrop: że kupiłeś złe auto :nienie: :

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wiesz to kwestia gustu ale dla mnie legacy to zbyt przewidywalny samochód napęd awd jest fajny ale tylny to kozak a tak szczerze to trochę za bardzo wziąłem do serca muszę was zmartwic :mrgreen:

Opublikowano
bardzo zły argument myślę że nie masz szans z moja ślicznotka :twisted2:

Opublikowano

i po co to piszesz ? Przecież to oczywiste.

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
nie mówiłem o m3 tylko o 325i a tak nawiasem skąd wiesz że to był vanos

Opublikowano
bo koleś mówił to było na aleji krakowskiej srebrne e36 dostało o dwie długości potem krótka rozmowa na następnych światłach itp :)
Opublikowano

masz jakieś kompleksy? Kolejny bzdurny post zaśmiecający temat. Pokaż wykresy tych "potwórów" z opisu.

AWD jest też ok. Co prawda koszty serwisowania będziesz miał droższe niż w E30, ale zimą pewnie będziesz zadowolony, kiedy inni będą musieli uważać, a Ty będziesz spokojny.

Powodzenia.

ta właściwa beemka gdzieś na mnie czeka...
Opublikowano
kolego wykresy wrzuce za 3 tygodnie jak wrócę do warszawy a moc 236 km to niby dużo? I tak mam teraz mapę dużo słabsza bo to samochód na codzień i chodziło o to by podnieść moment na niskich obrotach

Opublikowano

duży przyrost jak na benzynę bez turbiny. -192KM ->236 .....

Pozdrawiam

ta właściwa beemka gdzieś na mnie czeka...
Opublikowano
to jest maksymalny wynik i silnik jest mało elastyczny silnik miał zrobiona głowice przez pana A.Grabowskiego sportowy wydech i dolot no i komputer sterujący smtp6 obecnie osiąga 204 km

Opublikowano
śledziłem wszystkie wypowiedzi koledzy i tak uważam (może się mylę,może nie) ,że nie jeden z nas wyleciałby z zakrętu na mokrej czy szutrze bo nie wszystko zależy od tego czy auto ma 200 czy 300 kucy pod maską.. czy auto jest na przód,a może na tył napędzane czy nawet 4x4 .. moim zdaniem wszystko zależy od kierowcy.. Jestem oburzony Polskimi realiami bo my młodzi czy starzy pasjonaci aut nie mamy w tym kraju możliwości wyszaleć się,wykazać czy podszkolić swoje umiejętności.. no tylko na ulicach od świateł do świateł..Powinny być miejsca,ośrodki szkolenia,spotkania organizowane byśmy mogli spokojnie wymieniać się doświadczeniami...no ja od świateł do świateł z nikim nie wymieniam opinii co do techniki,stylu jazdy..Tak jak wcześniej napisałem to nie ważne czy 200-300 kucy pod maską bo auto bez kierowcy nie pojedzie no za daleko nie ujedzie z kimś kto myśli tylko o kucykach pod maską ... :roll:
Opublikowano
ja poprostu kocham zwierzątka :D i chce ich mieć jak należy żeby nie trafiły w ręce jakiegoś wariata jeżdżącego po gdańskiej 180 km/h tak nie można bo to niebezpieczne dlatego zawsze takiego gonie żeby mu powiedzieć że bardzo jest nieodpowiedzialny :nienie: :twisted2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolego wykresy wrzuce za 3 tygodnie jak wrócę do warszawy a moc 236 km to niby dużo? I tak mam teraz mapę dużo słabsza bo to samochód na codzień i chodziło o to by podnieść moment na niskich obrotach

3 tygodnie... Coś mnie ominęło? :roll:

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.