Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Miałem z tym ciągły problem bo co zbyłem samochód to oddawałem zawsze z CB bo było montowane na stałe. Teraz kupiłem Cobra 75 WX ST ( możesz sobie obejżeć na allegro lub google. Jest po problemie. Przy wymianie samochodu zabieram radio bez problemu.
Szulman
Opublikowano

Też kilka dni temu montowałem radyjko, na początku chciałem je zamontować w tym schowku małym po lewej stronie, ale przyzwyczajony byłem że CB zawsze prawą ręką obsługiwałem, i zamontowałem koło nóg pasażera, po prawej stronie popielniczki :D

Masz tutaj takową galerie to sobie możesz pooglądać, może coś wymyślisz ciekawego :mrgreen:

http://foto.cb.nio.pl/index.php?cat=4&page=1

Opublikowano

Pablo75 no jak bym widział swoje autko :D

Takie same radyjko, tak samo zamontowane tylko ja ciut w stronę przodu auta bardziej, żeby jak dam nieraz siedzenie do przodu, i jeszcze jak ktoś je składa to żeby radyjka nie urywać, ja nie przykręcałem tego uchwytu na gruszkę, bo wydaje mi się że wygodniej podczas jazdy rzucić ją tam gdzieś koło lewarka niż celować w ten uchwyt :D chyba kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Takie same radyjko, tak samo zamontowane tylko ja ciut w stronę przodu auta bardziej, żeby jak dam nieraz siedzenie do przodu, i jeszcze jak ktoś je składa to żeby radyjka nie urywać, ja nie przykręcałem tego uchwytu na gruszkę, bo wydaje mi się że wygodniej podczas jazdy rzucić ją tam gdzieś koło lewarka niż celować w ten uchwyt :D chyba kwestia przyzwyczajenia.

Ja tez moglem je troszeczke blizej konsoli zamontować ale jakos tak wyszło :D Przy wysiadaniu i przesunieciu fotela jest problem ale bez tragedi.

Odnośnie gruszki to mialem tam dziurke, zapewne poprzedni właściciel mial CB i tam wlasnie przykręcił uchwyt. Podczas jazdy i tak wygodniej jak gruszka lezy sobie na kolanach albo fotelu pasażera (o ile jade sam).

Radio + sirio ml145 sprawdzaja sie doskonale, zero szumów. Polecam radio i antene.

Opublikowano

Ja tez moglem je troszeczke blizej konsoli zamontować ale jakos tak wyszło :D Przy wysiadaniu i przesunieciu fotela jest problem ale bez tragedi.

Odnośnie gruszki to mialem tam dziurke, zapewne poprzedni właściciel mial CB i tam wlasnie przykręcił uchwyt. Podczas jazdy i tak wygodniej jak gruszka lezy sobie na kolanach albo fotelu pasażera (o ile jade sam).

Radio + sirio ml145 sprawdzaja sie doskonale, zero szumów. Polecam radio i antene.

hehe i antenkę też masz taką samą :-) Również polecam