Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problemik, wymienilem oba czujniki klockow w e36 na nowe kombinowalem juz ze wszystkim i nadal swieci sie kontrolka, jestem juz prawie gotowy do wyjecia zarowki, moge tylko dodac, ze poprzedni wlasciciel wogole nie zalozyl czujnika z przodu, jak sobie pomysle, ze jest gdzies przerwa w obwodzie to zakladam, ze nie bede w stanie jej usunac, pomocy!!!
Opublikowano
Kolego miałem to samo i na forum wyczytałem że jeżeli masz klocki i czujniki ok to wystarczy na chwile rozłączyć akum.Około 10 sekund.Ja rozłączyłem na około 10 minut bo przy okazji popatrzyłem na komuter.I kontrolka już nie świeci. :clap:
Opublikowano
Pisali goście że niektórym nawet po 500km zgasła kontrolka, możesz chwilkę jeszcze pojeździć, ja jak auto kupiłem, wyjąłem zegary, patrze niema żarówki, ale zbadałem klocki na 4 kołach i wszystkie jak nowe także na razie żarówki niema, przy wymianie klocków może kupie czujniki :)
Opublikowano
W e46 przejechałem grubo ponad 500 km- już sie zastanawiałem co jest.... no i po którymś odpaleniu cisza :-)
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)